Microsoft excel'de oluşturduğunuz dosyaları kendi server'ına gönderdiği anlaşıldığı için halktan özür dilemişti. Alman ordusu windows'un bilinçli olarak bırakılmış arka kapıları (back door) olduğu keşfedildikten sonra linux'a geçtiğini açıkladı. Aynı şekilde tr'de de milli işletim sistemi pardus geliştirilmeye başlandı.
Çin'de windows'un fiyatı nedeniyle linux yayılmaya başlayınca microsoft windows'un kopya versionunu çekik gözlülere bizzat kendisi dağıttı. Bill amcanın bunu yaptığı tüm dünyada duyuldu ve yok yapmadım gak guk da diyemedi. Windows'un arka kapıları olduğu öğrenilince Çinliler de kendi linux türevlerini yapmaya başladılar ve devlet dairelerinde kullanımını zorunlu tuttular. Anlayacağınız Microsoft ABD hükümetiyle dirsek temasında çalışıyor.
Güvenlikçiler başkan Obama'nın iPhone kullanmasına izin vermediler. Bunu televizyonda haber bülteninde verdiler. Alay konusu olmuştu.
Siteye özel balon açıp iletişime geçtikleri haricinde diğer yazdıklarına
Ben oradan buradan okuduklarımı yazmadım! Bayağı da kapalı yazdım. İletişimi başkalarının sitelerinde yaptıklarını kastetmedim bu arada.