-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yandex Metrica kullanırken webalizer özelliğiyle video izler gibi ziyaretçinin tam olarak siteyi nasıl gezdiğini izleyebiliyordum. Bunu yapabileceğim alternatif bir program ya da servis var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İyi derecede JavaScript bilmen gerekir. Mouse koordinatları, click vs.. gibi kavramları bilmen gerekiyor.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
erdemm98
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
gemius heatmap eklentisi var ama ücretli diye biliyorum. Sitedeki tıklamaları gösteriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Yandex Metrica ile mouse tıklamalarını ısı haritası şeklinde görebiliyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
hocam bi izlenmeyen o kalmıştı onu da izleyin. millet adblockları, güvenli gezinme programlarını %36 derecelerinde kullanıyorken bunu yapmak abes değil mi? ayrıca bunu gizlilik ve çerez politikanızda bildirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yazdığın iyi oldu ama sanırım daha çok online mağaza barındıran sitelere yönelik düşünülmüş bir araç bu.
Ziyaretçilerin kodunu benim yazdığım ve görselini hazırladığım bir arama özelliğini kullanamadıklarını hatta yanından bile geçemediklerini bu yöntemle anlamıştım.
Amerikan istihbaratı google-analytics (google, youtube başta) kullanan tüm sitelerde dolayısıyla wmaraci.com'da bunun on katını yapıyor ama haberiniz yok. Kişilik profiliniz çıkartılırken şüphelendikleri insanların disklerindeki görsel ve metinleri indirip kontrol ediyorlar. Neredeyse tüm sitelerin reklam ve video içeriklerini kontrol edebiliyorlar. Karşınıza çıkarttıkları reklam ve videolarla ciddi seviyede yoklanıyorsunuz. Farkedildiklerini anladıklarında siteye size özel konuşma balonu açıp diret olarak iletişime geçiyorlar. Neyse bana bu konuda özelden hiçbir şey sormayın cevaplamam. Zaten benimle yazışacaksanız özel diye birşey kalmaz.
Ayrıca evet ahlaki açıdan haklısın ama google youtube yandex ve diğer birçok CASUSLUK sistemine bulaşmış sitelerin tamamında ben yapmasam da yazdığımın on katı yapılıyor ve kayıtlar silinmiyor. Yapılan metin tabanlı bir kayıt dolayısıyla veri olarak çok düşük bir alan kapladığından tahminimce artık alınan video kayıtları atılmayıp insan ömrünün birkaç katı kadar bir süre saklanıyor. Şu an kendini Hindistan'a ışınlarsan orada bilgisayarın başındaki insanın sen olduğunu hem kullanım şekliyle otomatik olarak (bunu güvenlik sistemi olarak bizim kullanımımıza da sunmak üzereler) hem de yazmaya uğraşmayacağım birçok şekilde anlıyorlar.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Az önce ne okudum ben? Reklam videoları ile yoklanmalar, ekrana birden bir pencere gelip yazışmalar... Şaka mı bu? Onu geçtim zaten windows kullanıyor birçok insan, benim bilgisayarım ben kendim bir müzik açarken bile tekrar bana soruyor açalım mı bunu diye. Ha site üzerinden açılabilir. En basiti zopim premium aldığınızda sitenize gelen kişiyi takip edip sohbet kutusu açıp konuşabiliyorsunuz hemen. Ama diğer şeyler imkansız. Sıfır derece bilgisayar bilgisi olan birine yapabilirler anca. Onda da bazı izinleri almak zorundalar bilgisayar üzerinden.
Şöyle düşünüyorum. Bir zamanların MSN'si kullanılırken msn hack olaylarında bile karşı tarafa fake mail veya fake msn programı gönderiyordu sözde hackerler. Ama hacklemek istedikleri kişi bilgisayardan anlamadığı için, o fake maili açıp okuyamadığından dolayı hackleyememişlerdi msn'sini. Güvenlik duvarını kapattırmaya çalıştılar ama adam nasıl kapatacağını dahi bilmiyordu. Bunu bir arkadaşım bir tanıdığına yaptı gözümün önünde.
Şimdi hack filmleri izleyip gaza gelenler karşı çıkacak bana biliyorum. Hatta bazı film kalıplarını bile yazacaklar bana. Örn: " hiçbir şey imkansız değildir, kırılmayacak sistem yoktur" vs. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Uygulama yararlı mı zararlı mı düşündürmedi değil doğrusu :)
Sosyal olan her şey.