-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Makinist
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam,
arkadaşlar windows 7 ultimate sürümlü diz üstü bilgsayarm var ,
bilgisayar açılırken hoşgeldiniz ekranının orada , şifre istiyor , şifresini ise unuttum .
bunu nasl halledebilrm ,
1 kişi bu mesajı beğendi.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bilgisayarını güvenli kipte başlatmayı dene (bilgisayar açılırken F8 tuşuna bas). Güvenli kipte şifre istememesi lazım.
Daha sonra denetim masasından kullanıcılar menüsüne girip şifreni kaldırabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kardeş şifreyi unuttuysan bas formatı gitsin çünkü bu tür konularda hangi sitelere girdiysem şunu yap bunu yap diyorlar hiç biri işe yaramıyor bırak yapana kadarda bi format atma zamanından çok zaman harcarsın ben butür şeylerde basarım formatı sanada tavsiyem format at
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şifre ekranı geldiğinde, (tam hatırlamıyorum) shift ya da ctrl yi basılı tutup del'e basar mısınız? Deneyin bu ikisinden birini, ekran değişmesi gerek yani farklı bi pencere gelecek ve oradaki kullanıcı hesabının adına administrator yazıp parolaya birşey yazmadan enter'a basın. Birde böyle deneyin. O kullanıcı hesabı pc'deki ilk hesapsa administrator yazınca girmesi gerek :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Makinist
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En son format atarak çözdüm sorunu arkadaşlar .
Teşekkr ederm yardmlrz içn , yalnız bu gibi durumda wndows 7 ise sadece gerekli programı cd yazıp çalıştırarak çözülüyor .