-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
TC Kimlik numaraları kayıt olacakmı ? Bildiğiniz gibi dijital ortam hiç bir zaman güvenli değildir. Bu bilgiler ele geçirilirse faciaa olabilir. güvenlik önlemleriniz neler?
1 kişi bu mesajı beğendi.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayın admin, 18 yaş sınırı düşürülmelidir. 16'ya çekilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnteraktif Sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üye sayısından ziyade üyelerin kalitesi daha önemli olacağından. Temiz olsun, bizim olsun.
Mesela renk, mesele renk.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ResulCoskun adlı üyeden alıntı
TC Kimlik numaraları kayıt olacakmı ? Bildiğiniz gibi dijital ortam hiç bir zaman güvenli değildir. Bu bilgiler ele geçirilirse faciaa olabilir. güvenlik önlemleriniz neler?
Faciaa mı? Arkadaşlar bazen komik oluyorsunuz. Devletin siteleri bir çok kez hacklendi ve herkesin kimlik bilgileri, fotoları internette geziyor zaten. Bir facia oldu mu? :)
Tc kimlik numarasının hiç bir yaptırımı yoktur. Aynı adınız soyadınız gibi birşeydir. Bir kişi tc kimlik numaranızı bildiğinizde size hiç bir şey yapamaz, sizin adınıza da bir şey yapamaz. Kredi kartı numarası değil bu... Senin vatandaşlık numaran. Aynı adın gibi...
Tc kimlik no hakkında bilgilenmek için herkesin şu mesajları okuması gerekiyor:
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
TC Kimlik No hakkında aklında soru işaretleri olanlar Yusuf'un (Psycho) attığı mesajları okuyabilirler. Ayrıca lütfen konudaki mesajları okumadan konuya cevap atmayınız. Hepsini tek tek okuyun demiyorum ancak bir gözden geçirin. Sürekli aynı sorular tekrar tekrar soruluyor.
Zaten konu da açıklığa kavuştu ve aklımızdaki sistem oturdu. Gün içerisinde konuya sistem hakkında sonr bir mesaj yazıp kilitleyeceğim.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ladone adlı üyeden alıntı
Eski üyeleri kapsayan bir durum olursa kaybeden burada üyeler değil WMAracı olacaktır. Bu tarz sistemler bence forum açılırken düşünülmeliydi...
Ben tam tersi forumdan gidileceğini değil, daha çok kişinin katılım sağlayacağını düşünüyorum. İnsanlarımız Tc kimlik numarasını ulaşılmaması gereken çok önemli bir bilgi gibi görüyor. Ancak öyle olmadıklarını anlayacaklardır ve güvenli bir ortama girmek için hesaplarını onaylatacaklardır.
Ayrıca herkesin onaylı olduğu bir ticaret sistemi düşünün. Bence herkes bu güvenli ortama katılmak isteyecektir.
Wmaracı bu sistemle kaybetmeyecek, daha çok üye kazanacaktır.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
O zaman
şu mesajımı okumanızı tavsiye ederim.
Ayrıca tc kimlik onayı ile herkesin gerçek adını, yaşını öğrenmiş olacağız. Bu da artısı.
tc kimlik bilgilerini vermek istemeyenleri de ayrıca anlamıyorum. Verince ne olacak mesela? Kaygınız nedir?