Herkes zor zamanlar geçiyor Allah kimseyi zor durumda bırakmasın. Ama biriniz tefeci demiş bakın tefecilik felan vs bu tür şeylerle kimsenin işi yok bu forumda ve üye olan bir çoğu da sizler gibi öğrenci veya daha önceden öğrenciydi. Kanuna göre bir kişinin veya bir şahısın izinsiz şekilde kendi rızası dahilinde olmadan faturasını kullanmak veya harcama yapmak tamamen suçtur.
Sizler bizlere kendi rızanız ile mesaj atıyorsunuz ve bizler sizlere internetten aldığımız pubg mobil uc ve benzeri şeyleri alıp yüzde 50 ödeme yaptığımız bir şeyden yüzde 20 kar ediyoruz yeri geliyor. Mobil ödeme yapılan alışverişte ise vergi ücretleri dahilindedir. Yani gidip biz bir işlemden %50 kar etmiyoruz. Kar azmı geliyor ne demek ? Tefeci ve suçtur ne demek ? Araştırmadan okumadan gelip lütfen bu şekilde suçlayıcı mesajlar atmayınız.
İlk zamanlarda olan %30 oranı %50 ye kadar çıkardık siz buna rağmen suçlayıcı mesajlarda bulunuyorsunuz.
hyppia da dediği gibi kafasına göre gelip burada yüksek oran verip sonra gelen müşteriye ödeme yapmadan bozum yapılırsa işte bu bir suçtur. Bizim bu konuyu açma amacımız adil olan oranı sabitleyip güvenli alışverişi sağlamak.
Ama galiba size dışardan gözüken bozumcular para içinde yüzüyor ve görügüsüzlük yapıp oranı düşüyor hayır efendim biz para içinde felan yüzmüyoruz ve görgüsüzlükte yapmıyoruz. Benim zoruma giden kimse burada madur olmasın güvenli şekilde bozum yapabilsin. Ben gideceğim insanlar bana güvensin diye kurumsal alacağım günlerce biriktirdiğim para ile insanlar bizlere güvensin diye.
Sonra biri çıkıp %80 ödeme diyip güvendirdiği zamanında müşterilerine ödeme yapmadan bozum yapıcak sonra piyasayı sallıyacak ve bizler ************** damgası yiyeceğiz sizce bunun neresi mantıklı ? Burası özgür bir forum ve sizlerde üye olabilirsiniz buna kimse karışamaz.
Bizlerinde öyle bir amacı yok.
O yüzden bu söylediklerime biraz kulak verip bizi anlamanızı isteriz. Bu zamana kadarda bir kişinin parasını göndermediğim olmadı ve olmayacakta girin yorumlarıma bakın okuyun dolandırılanlarıda görün.
Saygılarımla
ACSMEDYA