bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba sevgili ailem,
Bildiğiniz üzere dün bir değişikliğe gittik. Bununla da kalmayıp sistemi de sürekli yenileyeceğiz ve güncelleyeceğiz.
Sizlerin de bu konuda yardımını rica ediyoruz. Forum kurallarına aykırı olarak gördüğünüz konu ve mesajları lütfen bize sürekli rapor ediniz.
Tüm raporlara tek tek bakılıyor ve ihlali yapan üyeüyenin sadece o mesajı değil diğer tüm mesajları da inceleniyor.
Daha kaliteli, daha düzenli bir forum için bu ihlalleri bize rapor etmekten kaçınmayın.
Herkese iyi forumlar, bol kazançlar dilerim.
13 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Backlink Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
290, (%100)
Çok güzel bir gelişme bu üstadım.
Acaba Report ları takip edeceğimiz üyeliğimizde bir bölüm varmı? Bulamadım açıkçası
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yakın bir zamanda açılan şikayet konularından birini okurken bir şey dikkatimi çekti. Şikayet eden kişi işi verdiği gün olumlu bildirimde bulunmuş, yani daha işi teslim almadan. Doğal olarak bir kaç gün sonra iş teslim edilmediği gerekçesi ile şikayet konusu açılmış.
Ancak bu arada işi alan kişinin profilinde olumlu bildirim mevcut olduğu için başka üyeler de buna aldanarak iş verebilirler ki başka bir üye daha şikayet konusu açmış zaten.
Ticaret bildirimi konusunun düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum mağduriyetler yaşanmaması adına.
Veya buna benzer şüpheli bildirimler gördüğümüzde rapor mu etsek bir nevi öne geçebilmek adına?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wm aracı elmi değiştirdi acaba bu değişimin sebebinedir 😁
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
Primer
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Elimden geldiğince raporlamaya çalışıyorum buna devam da edeceğim :)