-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
80, (%100)
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu forumda takılıyorum.İlk geldiğim zamanlar forumda benim gibilere(normal üyeler) tanınan haklar tatmin edici ve yeterliydi.Bir satış ilanı 7 günde bir üste çıkarılabiliyordu bence normal üyelere bu az da olsa yeterliydi.Sonra 1.5 ay önce falan 3 günde bir çıkarma hakkı verildi.O zaman tam forum istediğim gibi oldu.Şimdi ise bakıyorum,normal bir üye e-ticaret bölümünde sadece 1 tane ilanı 3 günde bir üste çıkarabiliyor.Benim 5 tane sitem var,bunların link satışı,tanıtım yazısı satışı,reklam satışı var.Wmaracı adminleri keşke şu 7 gün uygulamasını bozmasaydınız.En azından her ilanı 7 günde bir üste çıkarabiliyordum.Şimdi bir sitem için neredeyse 15 gün beklemem gerekiyor.Fazladan konu açınca da forumdan ceza yeniliyor.Benim bu kararlar gözüme sadece normal üyelere ''Ya premium alırsın yada buradan gidersin'' lafının kapalı hali gibi geliyor.Evet takdir siz yöneticilere aittir ama ***'un büyüme süresine bakarsak,bu yıla kadar ne bir ücret ne bir sınırlama getirdiler ve bu seviyeye geldiler.Wmaracı gerçekten çok kaliteli bir forum ve ***'nun en büyük rakibi bence.Ancak bu sınırlamalar wmaracını bence liderlikten uzaklaştırıyor.Takdir siz adminlere aittir ancak ben bu sınırlamanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
Önerime Gelecek Olursak:
1-)Bence bu premium hesaplar,forum ve araçlar olarak ikiye ayrılmalı.
2-)Normal üyelere tekrar 3 günde bir ilan üste çıkarma hakkı verilmeli,en kötü ihtimalle 7 günde bir.
3-)2. önerim saçma geliyorsa.Yıllık 10-15 tl gibi bir fiyat koyulmalı,en düşük paket 3 günde bir en üst paket günde 1 kere ilan-ı üste çıkarmalı.
Önerim ve fikirlerim saçma geldiyse aynı düzene devam,ben yine forumda takılırım ancak adminlerin bu sınırlamaların forumun büyümesini yavaşlatacağını bence görmeleri lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%96)
sen kafayı ilanı üste çıkarma ile bozmuşun galiba. bence şuan gayet iyi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bence Normal Üyelere Verilen Haklar yeterli.
##
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bu yaz ücretli üyelikleri araçlar ve forum olmak üzere ikiye ayıracağız. Ayrıca herkes ihtiyacına göre kendi paketini oluşturabilecek ve ona göre ödeme yapacak.
Mesela google sıra bulucu ve sıra takip aracını kullanmak isteyen kişi kendi limitini seçerek kendi paketini oluşturabilecek.
Yine sadece forumdan yararlanmak isteyen bir kişi yıllık 15-20 TL'ye bile paket oluşturabilecek.
Bu sayede bu sıkıntılar ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.
calimerra
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
programlama
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
walla haklısın ama ben kendi şahsımı deyim bana gerekmiyor giriş ediyorum güncel konuları takip ediyorum okadar şunu açıkca söylüyorum en ciddi webmaster sitesi burasıdır *** ve diğerleri ac kurt dolu
2 kişi bu mesajı beğendi.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var;
İleride ticareti forumdan tamamen ayıracağız ve bir sahibinden.com, gittigidiyor.com gibi havuz sistemine sahip ayrı bir sistem yazacağız. Forum sadece bilgi paylaşımı üzerine olacak. Ticaret yapmak isteyenler ise wmaraci.com/e-ticaret sistemini kullanacak.
Bu sistemde satışlarda kredi kartı ile taksitli alımlardan tutun, mobil ödemeye kadar bir çok ödeme seçeneği koymayı düşünüyoruz.
O yüzden biraz daha sabredin arkadaşlar. Vakit ve para buldukça wmaracını geliştiriyoruz zaten. Biz bu sistemi geliştirene kadar ticaret konularınızı daha sık üste alabilmek, bir çok özellikten faydalanabilmek ve bize destek olmak için premium üyelik alabilirsiniz.
3 kişi bu mesajı beğendi.