Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu forumda takılıyorum.İlk geldiğim zamanlar forumda benim gibilere(normal üyeler) tanınan haklar tatmin edici ve yeterliydi.Bir satış ilanı 7 günde bir üste çıkarılabiliyordu bence normal üyelere bu az da olsa yeterliydi.Sonra 1.5 ay önce falan 3 günde bir çıkarma hakkı verildi.O zaman tam forum istediğim gibi oldu.Şimdi ise bakıyorum,normal bir üye e-ticaret bölümünde sadece 1 tane ilanı 3 günde bir üste çıkarabiliyor.Benim 5 tane sitem var,bunların link satışı,tanıtım yazısı satışı,reklam satışı var.Wmaracı adminleri keşke şu 7 gün uygulamasını bozmasaydınız.En azından her ilanı 7 günde bir üste çıkarabiliyordum.Şimdi bir sitem için neredeyse 15 gün beklemem gerekiyor.Fazladan konu açınca da forumdan ceza yeniliyor.Benim bu kararlar gözüme sadece normal üyelere ''Ya premium alırsın yada buradan gidersin'' lafının kapalı hali gibi geliyor.Evet takdir siz yöneticilere aittir ama ***'un büyüme süresine bakarsak,bu yıla kadar ne bir ücret ne bir sınırlama getirdiler ve bu seviyeye geldiler.Wmaracı gerçekten çok kaliteli bir forum ve ***'nun en büyük rakibi bence.Ancak bu sınırlamalar wmaracını bence liderlikten uzaklaştırıyor.Takdir siz adminlere aittir ancak ben bu sınırlamanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
Önerime Gelecek Olursak:
1-)Bence bu premium hesaplar,forum ve araçlar olarak ikiye ayrılmalı.
2-)Normal üyelere tekrar 3 günde bir ilan üste çıkarma hakkı verilmeli,en kötü ihtimalle 7 günde bir.
3-)2. önerim saçma geliyorsa.Yıllık 10-15 tl gibi bir fiyat koyulmalı,en düşük paket 3 günde bir en üst paket günde 1 kere ilan-ı üste çıkarmalı.
Önerim ve fikirlerim saçma geldiyse aynı düzene devam,ben yine forumda takılırım ancak adminlerin bu sınırlamaların forumun büyümesini yavaşlatacağını bence görmeleri lazım.