-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Evet hoş durmasada mecbur bende yazıyorum. Yer imi olarak eklesem yıllarca saklanmayabiliyor.
***'da 2011 in konularını buluyorum şimdi. Forum içi aratma ile veya arama motorundan bulamadığım, hatırlayamadığım konuları geri giderek yazdığım mesajlardan bulduğum çok oldu. Bu yazıdada bir arkadaşın belirttiği gibi konuyu favorilere alma gibi bir bölüm olsa güzel olur gibi.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Genelde "mesajım bulunsun" diye atılan yorumlar sonradan göz atmak için ya da unutmamak için yapılıyor. Bu işin kolayı var. Konunun üst kısmından Seçenekler diyip Abone Ol diyecekken ilgili kişi yorum atmayı seçiyor. Belki Abone Ol butonu daha gözle görülür bir yere konulabilir ama onun haricinde bu tarz mesajları atmasını engelleyecek bir sistem kurulacağını sanmıyorum. Bu seferde bu tarz yorum atanlar cezalandırılırsa, ileride çok şikayet gelebilir.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
Bilo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Sanat Direktörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet, post kasmak içinde kullanılıyor.... ama herkes aynı kefeye koyulamaz.... bende sıkça kullanıyorum "mesajım bulunsun"
bencede on numara çözüm olmuş keremsamet'in fikri
keremsamet adlı üyeden alıntı
Olaylardan şikayet etmek yerine, çözüm odaklı düşünebilirsiniz. Ve hatta bu konu başlığını şikayet olarak değil, nasıl bu durumu halledebiliriz diye başlatabilirdiniz.
Benim çözüm önerim...
Beğen butonu gibi "mesajım bulunsun" butonu koyulmalı. Üye kontrol panelinde de, "mesajım bulunsun" menüsü olsun. O menü altında da o başlıklar sıralansın. Bunu gerçekleştirmek çok mu zor wmaracı için?
Beni kat. mod yapacaklar var ya, hey gidi. Neyse.
.
Domainog.com | Seobilog.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Post kasmak ne onuda ogrendim googleden gereksiz mesaj atip rutbe yukseltmeye calismakmis :) ama ben mesajim bulunsun yorumu yaparken genelde mobil oluyorum pcye gecince detayli incelemek icin isime yarayan olursa daha sonra pm atip is yaptirdigim oluyor yoksa bos bos mesaj atip mesaj sayisini cogaltmak bana ne gibi bir faydasi olacakki olacaksada ben bilmiyorum vallahi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bence saçmada olsa mesaj mesaj dır. Tabi konuya her mesaj yazan veya siteme her giren benden bir şey alacak diye bir şey yok. Benimle iletişime geçip aylar sonra hizmet alan müşteri oldu.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Normalde konuların köşesinde bir yerde "konuyu takip et" veya "konuya abone ol" tarzında butonlar olurdu forumlarda. Burada göremedim onu.
Ek olarak: Şimdi gördüm. Varmış.