lostyazilim
tr.link

Önüne gelen ticaret yapıyor.

12 Mesajlar 2.273 Okunma
lstbozum
tr.link

fatihalagoz fatihalagoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Sistem ve Ağ Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 13 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

Psycho adlı üyeden alıntı

Bir önceki mesajımı okursanız sevinirim.

Okuyorum fakat bir adım öne gidemiyorum, örnek forumlardan yola çıkarak yorumlar yapmaya çalışıyorum. Burada yapılan **************lıklar bu forumun kalitesini düşürdüğü kanısındayım. Biz kullanıcılar buna engel olamıyorsak sizin bu tarz konulara önlem almanız gerekir. Üyelikleri zorlaştırabilir, referans sistemi koyar, belli bir süre satış yapmasına izin vermez, en çok hangi satışlarda sorun yaşanıyorsa bu satışlara daha katı kurallar koyar ve bunun gibi daha birçok kontrol mekanizması sağlayabilirsiniz. Bunların sonucunda **************lık kalkacak mı tabiki hayır, ama bu kadar fazla ************** tünememiş olacak.

http://www.maksitasarim.com/
wmaraci
reklam

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6011
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)
Yine ilk mesajımda yazdığım gibi:

Kayıt olan herkes önce cep telefonu onayını yapıyor daha sonra yönetici onayından geçiyor. İstatistiksel olarak konuşursak 10 kişiden sadece 3 kişinin hesabı onaylanıyor. Yani yönetim üye alımı konusunda seçici davranıyor. Aynı şekilde sizde ticaret yaparken dikkatli olmalı ve seçici davranmalısınız. Olay sizde bitiyor çünkü.

Foruma daha üye bile olmayıp skype'dan ben şu üyeyim diyerek dolandırılan bir çok üyemiz mevcut. E şimdi biz ne yapalım bu durumda?

Sadece dikkatli olalım. Fazlasıyla dikkatli ve seçici.

Ayrıca şu konuyu okumanızı da tavsiye ederim:

Üzerine söylenecek fazla bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Fikir ve düşünceleriniz için teşekkürler.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al