81137
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kesinlikle iddia ediyorum diğer tüm forum siteleri en iyisi olduğunu düşündüklerinizde dahil olmak üzere wmaraci da bulunan adalete,olumlu ve ılımlı yönetici ve moderatörlere sahip değiller. Diğer bir çok forumların kalitesiz olma sebebi içerisinde bir çok sahtekar hırsız barındırıyor olmasıdır ve bunun dışında çok iyi olduğunu düşündüğümüz forum ve forumlarda tamamen bir parsellenme söz konusu ve Adalet oralarda kişilerin arasında ki yakınlık ve çıkar bağına göre şekilleniyorken burada tam olarak wmaraci da gerçek adalet işliyor.
Şu an ki tasarımını da çok beğenmeme rağmen,yeni gelecek olan tasarım ile çağ atlayacağını düşünüyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Tüm yöneticilere ve moderatörlere adaletli davranmaları başta olmak üzere forum da her zaman yenilikçi bakış açıları ile olumlu ve ılımlı yaklaşımlarından dolayı teşekkürü huzurunuzda borç bilirim.
kendisine nazar değdiren bir insanım bunu kendi nezdimde defalarca tartıp biçtim ve bu sonuca vardım . 3 gün sonra biriyle problem yaşayıp kendimi banlatmam umarım :D :D :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bu forum malum forum dahil olmak üzere bilgi paylaşımı olarak daha iyi durumdaydı ama son zamanlar da duraklama moduna girdi. Gruplaşma konusuna tamamen katılıyorum burası çok daha adil.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
81137
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam cevabınızı çalıştım umarım aynısını yapmışımdır notumu ermeyi unutmayın :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Social Media
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Wma aracı iyidir , kaliteli insanların olduğunu düşünüyorum ve görüyorum .
En azından diğer forumlarda belki daha çok üye olabilir veya aktif olabilir ama ergenler ile uğraşacağına kaliteli insanlar ile iletişim kurman - alışveriş yapman akıl sağlığımız ve gelişimimiz için çok iyi :)
Ha bu arada Netflix konuma herkesi beklerim , saygılar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
insanların çırpına çırpına davetiye aradığı bir çok forumda üyeliğim olmasına rağmen aktif olarak kullandığım tek webmaster forumudur wmaracı, dolayısıyla bende yeni tema ile çok güzel yerlere ilerleyeceğini düşünmekteyim. herkese güzel forumlar.