Kesinlikle iddia ediyorum diğer tüm forum siteleri en iyisi olduğunu düşündüklerinizde dahil olmak üzere wmaraci da bulunan adalete,olumlu ve ılımlı yönetici ve moderatörlere sahip değiller. Diğer bir çok forumların kalitesiz olma sebebi içerisinde bir çok sahtekar hırsız barındırıyor olmasıdır ve bunun dışında çok iyi olduğunu düşündüğümüz forum ve forumlarda tamamen bir parsellenme söz konusu ve Adalet oralarda kişilerin arasında ki yakınlık ve çıkar bağına göre şekilleniyorken burada tam olarak wmaraci da gerçek adalet işliyor.

Şu an ki tasarımını da çok beğenmeme rağmen,yeni gelecek olan tasarım ile çağ atlayacağını düşünüyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Tüm yöneticilere ve moderatörlere adaletli davranmaları başta olmak üzere forum da her zaman yenilikçi bakış açıları ile olumlu ve ılımlı yaklaşımlarından dolayı teşekkürü huzurunuzda borç bilirim.

kendisine nazar değdiren bir insanım bunu kendi nezdimde defalarca tartıp biçtim ve bu sonuca vardım . 3 gün sonra biriyle problem yaşayıp kendimi banlatmam umarım :D :D :D