supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Evet sanırım dün akşam oldu bu değişiklik. Yine forum üyeleri bihaber bırakıldı bu konuda. Forumda olan bitenden maalesef haberimiz olmuyor.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
supheli adlı üyeden alıntı
Evet sanırım dün akşam oldu bu değişiklik. Yine forum üyeleri bihaber bırakıldı bu konuda. Forumda olan bitenden maalesef haberimiz olmuyor.
Arkadaşlar bu yenilikler zaten görebileceğiniz basit ve normal yenilikler. Kategori mod olayını bilmeyen yoktur sanırım :) E wmaracı yönetiminede her yaptığı küçük değişiklikte biz şunu yaptık, biz bunu yaptık diye konu açmak doğru gelmiyor. Sonuçta hepimiz web'in master'larıyız. Bu tarz değişiklikleri kolaylıkla farkedip anlayabilecek insanlarız. Doğru değil mi? :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de dün fark ettim, çok iyi olmuş. Yalnız Kategori Moderatörü ile Altın Üye'lerin renk ve ikonları aynı, değişmesi düşünülüyor mu? Gerçi şu anda da pek sıkıntı yok sayılır, gerçi renk de kalmadı sanırım :)
Ekleme: özür dilerim, renk körlüğünün azizliğine uğramışım, yakından bakınca fark ettim renkleri :D
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Forumda daha üç beş ayını doldurmamış, adını sanını ilk defa duyduğum insanlar mod. yapılmış.Umarım faydalı olurlar. Bu konuda son mesajım...
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Yusuf gerekli cevabı vermiş konuda.
Yapılan değişiklik farkedilebilir ve olağan bir değişiklikti. Bu yüzden bunun için konu açma gereği duymadık. Sonuçta eğer bir konu açıp duyuru yapacak olsak, bunu sizin değişiklikten haberdar olmanız için yapardık. E değişiklik fazlasıyla göz önünde ve bilindik. Konu açmaya gerek yok sanırım? :)
Konuyu uzamaması için kilitliyorum.
Yeni kategori moderatörlüğü sistemi tüm WM Aracına hayırlı olması dileğiyle.
3 kişi bu mesajı beğendi.