-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle katıliyorum tek üye olduğum wm forumu buradaki ortam diğer hiçbir forumda yok. .
Can Günay
dadac
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
biraz gerçekçi olalım :) gerçekleri yazalım samimice art niyet taşımadan.
***: yorum yok diyebilceğimiz bir yer, yıllardır kullanıyorum bir kez bile ters bir şey olmadı. yüzlerce site alıp sattım. bir ************** ile bile karşılaşmadım. bunda üyeliğe kapalı olmasının da çok büyük payı var tabi.
ws: ************** dergahıdır. en az beş kere ortakul çocukları tarafından dolandırıldım. zaten orada kullanılan dile bakarsanız anlarsınız. tostçular fink atıyor. çoluk cocuk yuvası.
iyinet: aslında herkes iyinetle başladı bu işlere ama, forumda canlılık yok artık. açtığım bi konuya günlerce cevap verilmediğini hatta okunma sayısının bile baya düşük olduğunu bilirim.
fuub: temiz çalışıyomuş gibi bir görüntü vermeye çalışıyorlar, ama forumu birkaç kişi döndürüyor aslında. sessiz.
wmaracı: fuub da ve wmaracında gördüğüm ve sevmediğim şey: işi yürüten ekip açılan konulara hurra saldırıyor, örneğin satılan herhangi bir ürüne sanki alıcıymış gibi cevaplar yazılıyor, örnek demo vs.. olayı. konu şişirme amaçlı... kısacası fuub ve wmaracı reklam kokan hareketleri (ki bu başlığın bizatihi kendisi gibi) göze çok batan şekilde yapıyor. ama wmaracının şu reklam konusundaki hakkını veriyorum. temiz ve sade yapısı bir adım öne çıkarıyor wmaracını evet.
bir de zone.org vardı bir zamanlar, o da eskilerdendir. ölmüş orası artık :)
Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
dadac kardeşim baştan okumana başladım yazını sonuna kadar okudum sonda yazdıkların haricinde her şeye katıldım :) bir reklam satışı yapar bir üye ve hemen ben mesaj atarım sayac varmıdır ardından başka bir üye mesaj atar organik hitmidir . ardından başkası atar indirim olurmu .. buradaki amaç tamamen nedir biliyormusun ? öğrenme ve ***da ki gibi hergün dolandırılmayı önleme bunu aklında tut bence :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
dadac burda bu konunun yöneticilerler alakalı olduğunu söylememiş ki. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
wmaracı yararlı olmasaydı burada olmazdık emin olun
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
dadac
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bu konu sadece bir örnek, illa bunu yönetici açtı diye bir şey yok. açık konuşalım sonradan gelen webmaster forumlarının, ekip olarak konulara yorum vs kasması ve bu tür yönlendirme başlıklar açması göze batmaya başladı, hoş olmuyor.. insanda bi kandırılmışlık hissi uyandırıyor. zaten kullanan kişi bilir en iyi forum hangisi, hangi konuyu hangi foruma acacak bu tür konu ev başlıklar yapay oluyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Arkadaşlar madem burada görüşünü paylaşan kişiler var ki muhakkak olacaktır forum çünkü neden sizden farklı görüşte olan insanlara farklı yaklaşımlarda bulunuyorsunuz. Ben burada dadac haklı veya haksız demiyorum ama herkesin görüşüne saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum. Sadece bu olay için değil her yerde böyle olmalı.