lostyazilim
tr.link

Wmaracı hakkında fikir ve önerilerim

35 Mesajlar 4.919 Okunma
acebozum
tr.link

Inal Inal Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 26.02.2016
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek SEO Expert | Pazarlama
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad E** İ**
    • Mesajlar 876
    • Beğeniler 480 / 327
    • Ticaret 31, (%97)
    Forum yöneticilerinin dikkate almasını rica ediyoruz özellikle piyasayı pert edenleri

elektronikssl
    webimgo

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
    • Üyelik 04.08.2014
    • Yaş/Cinsiyet 40 / E
    • Meslek Yönetici
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad Ş** K**
    • Mesajlar 3625
    • Beğeniler 1459 / 1458
    • Ticaret 135, (%100)
    Anket sayısını 3 çıkarmanızı oneriyorum su şekilde olabilir bazılarına katılıyorum şeklinde olabilir yazılan yazıların bazı maddelerine katılmayan arkadaşlar var onlarda oy verebilirler Bu şekilde daha faydalı olucağını düşünüyorum
    nettebugun WpOmerFaruk

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

WpOmerFaruk WpOmerFaruk blogkurdu.net Kullanıcı
    • Üyelik 31.03.2016
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Wordpress Geliştiricisi
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad Ö** Y**
    • Mesajlar 1177
    • Beğeniler 181 / 603
    • Ticaret 53, (%100)

SAGDUYU adlı üyeden alıntı

Tebrik ederim, ben bunları yazmaya üşenirdim doğrusu.

Sağduyu diyelim :)

Ek Olarak:

SizinWeb adlı üyeden alıntı

Anket sayısını 3 çıkarmanızı oneriyorum su şekilde olabilir bazılarına katılıyorum yaranmışken katılıyorum şeklinde olabilir yazılan yazıların bazı maddelerine katılmayan arkadaşlar var onlarda oy verebilirler Bu şekilde daha faydalı olucağını düşünüyorum

Fikriniz için çok teşekkürler hemen düzenliyorum :)

Sanırım anketler düzenlenemiyor denedim ama :/
    SAGDUYU

kişi bu mesajı beğendi.

ishakorhan ishakorhan WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 01.02.2016
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Lojistik Uzmanı
    • Konum Hatay
    • Ad Soyad I** O**
    • Mesajlar 376
    • Beğeniler 46 / 84
    • Ticaret 14, (%100)
    İlanda yazılan bazı şeyler gerçekten de bana samimi gelmekle birlikte abartanlar illaki oluyordur. Fakat kesinlikle pazarlık teklif etmeyiniz. Ya da pm istemeyiniz ya da pm isteyip dönüş yapmayacaklara pm atılmayacaktır gibi önemli ticari prensiplerin yazılmasının forumu daha sıradan bir forum haline getirmeyeceğini düşünüyorum. Yani paragrafı özetlersek dengeli olmak koşulu ile evet insanlar kendi cümleleri ile dertlerini anlatmasına müsade edilmeli.

Fiyatlar konusunda yakınan arkadaşlar bu dediğime kızacaklar fakat iki kere okuyanlar eminim hak verecekler. A hizmetini sen 40 tl ye başkası 20 tl ye veriyorsa emin olun 6 ay sonra çok daha fazla sadık ve sizin dediğiniz parayı anında veren nazsız müşteriniz olacaktır. Ha eğer olmuyorsa bu dediğim demek ki sizinle aynı bilgi düzeyine sahip yahut aynı hizmeti verebilen bir kişi size aç gözlü olduğunuzu hatırlatıyor. Neden daha fazla ödeyeyim ki aynı hizmete? Ya da şu şekilde düşünün bir tema satın alıyorum deseler ki wordpress tema 50 lira ile 100 lira arasında satılacak sizce de saçma değil mi? belki 150 lrialık bir tema yaptınız belki bedava dağıtmak ün salmak istiyorsunuz. Ve yine paragrafı özetlersek; sebest piyasa ekonomisi her yerde geçerli olmasında zannımca beis yoktur.

Puanlama sisteminin belki bir dokunuşa ihtiyacı var. Fakat çok fazla keyfi gördüm domain aldığım adamın bana kardeş ya da hocam diye hitap etmesini oylamak fikrini. Fakat parçalı hizmetler söz konusu olduğu zaman belki dediğiniz kullanılmalı. Hem bu şekilde hizmet kalitesini de ölçmüş oluruz.
    Paragrafı özetlersek, Puanlama sistemi gayet güzel iş oldu mu olmadı mı + ya da -, Diğer türlü bana niye 5 verdin niye 7 verdin ben sana paypalı daha nasıl iyi bozabilirdim diye sorunlar çıkabilir. Siz sadece kendi alanınızda değerlendirdiniz diye düşünüyorum

wmaraci
    wmaraci

WpOmerFaruk WpOmerFaruk blogkurdu.net Kullanıcı
    • Üyelik 31.03.2016
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Wordpress Geliştiricisi
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad Ö** Y**
    • Mesajlar 1177
    • Beğeniler 181 / 603
    • Ticaret 53, (%100)
    ishakorhan teşekkür ederim yorumun için;

Yazdıklarınızın benim yukarıda yazdıklarım hakkında olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten aslında gayet açıkça ifade ettiğim şeyleri farklı yorumlayarak yazmışsınız.

Ben kimsenin üslubunun değerlendirilmesini yada ticaret ilanlarının kısıtlanmasını anlatmadım yukarıda, dedim ki insanlar birbiri ile nazikçe konuşsun. Bugün bir ilanda "yapamıyorsanız soru sormak için mesaj bile atmayın" yazıldığını gördüm. Bu ortamın havasını da kaçırıyor tadını da. Elbete ki kimse kimsenin yazış tarzını değerlendiremez. Ama birisi size bunu yüz yüze söylese eminim tadınızı kaçırırdı.

Ben yapılan işin kalitesinin değerlendirilmesini ve bu kaliteye göre satıcıların da bir emek fiyatı ortaya çıkaracağını anlattım. Kimseye bu işin fiyatı bu değil bunu yazma demedim demem de. Aksine dersem ayıp olur çünkü ben piyasanın üzerinde fiyatlara iş yapıyorum. Ancak ortalama bir fiyat olması gerekli diye düşünüyorum.

Kimsenin "merhaba"sını "kardeşim"ini "hocam"ını değerlendirmekten söz etmedim, genel iletişimin değerlendirilmesinden bahsediyorum. Eğer karşıdaki kişinin iletişimi sizi memnun ettiyse küfür etse bile olumlu puan verebilirsiniz. Vermek zorunda da değilsiniz. Sonuçta bu sizin tercihiniz.

Lütfen söylediklerimi bir kez daha okuyup değerlendirin. Çünkü bahsettiğiniz şeylere benzer bir şey yazmıyor yukarıda.

Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al