Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Forum yöneticilerinin dikkate almasını rica ediyoruz özellikle piyasayı pert edenleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Anket sayısını 3 çıkarmanızı oneriyorum su şekilde olabilir bazılarına katılıyorum şeklinde olabilir yazılan yazıların bazı maddelerine katılmayan arkadaşlar var onlarda oy verebilirler Bu şekilde daha faydalı olucağını düşünüyorum
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lojistik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
I** O**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
İlanda yazılan bazı şeyler gerçekten de bana samimi gelmekle birlikte abartanlar illaki oluyordur. Fakat kesinlikle pazarlık teklif etmeyiniz. Ya da pm istemeyiniz ya da pm isteyip dönüş yapmayacaklara pm atılmayacaktır gibi önemli ticari prensiplerin yazılmasının forumu daha sıradan bir forum haline getirmeyeceğini düşünüyorum. Yani paragrafı özetlersek dengeli olmak koşulu ile evet insanlar kendi cümleleri ile dertlerini anlatmasına müsade edilmeli.
Fiyatlar konusunda yakınan arkadaşlar bu dediğime kızacaklar fakat iki kere okuyanlar eminim hak verecekler. A hizmetini sen 40 tl ye başkası 20 tl ye veriyorsa emin olun 6 ay sonra çok daha fazla sadık ve sizin dediğiniz parayı anında veren nazsız müşteriniz olacaktır. Ha eğer olmuyorsa bu dediğim demek ki sizinle aynı bilgi düzeyine sahip yahut aynı hizmeti verebilen bir kişi size aç gözlü olduğunuzu hatırlatıyor. Neden daha fazla ödeyeyim ki aynı hizmete? Ya da şu şekilde düşünün bir tema satın alıyorum deseler ki wordpress tema 50 lira ile 100 lira arasında satılacak sizce de saçma değil mi? belki 150 lrialık bir tema yaptınız belki bedava dağıtmak ün salmak istiyorsunuz. Ve yine paragrafı özetlersek; sebest piyasa ekonomisi her yerde geçerli olmasında zannımca beis yoktur.
Puanlama sisteminin belki bir dokunuşa ihtiyacı var. Fakat çok fazla keyfi gördüm domain aldığım adamın bana kardeş ya da hocam diye hitap etmesini oylamak fikrini. Fakat parçalı hizmetler söz konusu olduğu zaman belki dediğiniz kullanılmalı. Hem bu şekilde hizmet kalitesini de ölçmüş oluruz.
Paragrafı özetlersek, Puanlama sistemi gayet güzel iş oldu mu olmadı mı + ya da -, Diğer türlü bana niye 5 verdin niye 7 verdin ben sana paypalı daha nasıl iyi bozabilirdim diye sorunlar çıkabilir. Siz sadece kendi alanınızda değerlendirdiniz diye düşünüyorum