alıntı yapılınca cevapla butonu yazının üstunde kalıyor bunu kutucuk dışına almanız daha iyi olur altıntılı cevaplarda cevapla butonu sorunu var hayırlı olsun beta guzel olmus kategori modlugu varsa talibim aktifim hep
Yeni WM Aracı - Tespit Edilen Sorunlar |
234 Mesajlar | 43.264 Okunma |
alıntı yapılınca cevapla butonu yazının üstunde kalıyor bunu kutucuk dışına almanız daha iyi olur altıntılı cevaplarda cevapla butonu sorunu var hayırlı olsun beta guzel olmus kategori modlugu varsa talibim aktifim hep
Ekleme yapıyorum. Ya ben bulamadım yada yok. Resim ekledikten sonra boyut ayarlanmıyor.
Yilda ozaman 2 kere degistirme hakkimiz var (:
Mesaj editörü değiştirilir yada duzenlenirse süper olur çünkü Biçem kısmı çalışmıyor, resim ekleme kısmı yok (html içerik editörü kullanılıyor sanırım) konuları yada mesajları düzenlerken önizleme yapılamıyor (en son açtığım konuyu 3 defa düzenledim sanırım.
harika olmuş, @Pasa ilgisi için ayrıca teşekkürler.
nsrtyksl adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
Mesaj editörü değiştirilir yada duzenlenirse süper olur çünkü Biçem kısmı çalışmıyor, resim ekleme kısmı yok (html içerik editörü kullanılıyor sanırım) konuları yada mesajları düzenlerken önizleme yapılamıyor (en son açtığım konuyu 3 defa düzenledim sanırım.
Kısa süre içinde metin editörünü yenileyip daha kullanışlı hale getireceğiz. Şimdilik istediğin resmin üzerine sağ tıklayıp c/p yapabilirsin.
Deneyim demeyin, deneyin!
@HakanK profil ayarlarından mail adresi düzenlemeyi geçici olarak pasif ettik. Bir süre sonra yeniden aktif edeceğiz. Fakat şu anda güncellemek isterseniz pm'den iletirseniz yardımcı olayım.
@darkiron arkadaş ekleme özelliği şu anda pasif. Bazı revizyonlar yapıp o şekilde kullanıma alacağız.
@Empat yeni sistemde bbcode kullanmıyoruz. vBulletin'deki bbcode kullanımları da sağlıklı bir standarda sahip olmadığı için bbcode dönüşümü sancılı geçti. Bu aşamada bazı linkler atıl durumda kalmış olabilir. Konular güncellendikçe sorun giderilmiş olacak.
@anilcagliyan , @Soldy not aldım, bütün konular listelenecek şekilde düzenleyelim.
Deneyim demeyin, deneyin!
Eposta adresimi güncelleyemiyorum, lütfen PM iletişim geçebilirsek değişiklik yapmak istiyorum.
Herhangi bir hata kodu yok, güncelleme yapamıyorum.
Teşekkürler.
Giriş yaparken beni hatırla seçeneği çalışmıyor.
Selamlar
Gece modunda iken konu cevap yazma alanı gece modu uyumlu değil hocam. Orası güncellenirse süper olur
Hayırlı olsun, iyi çalışmalar :)