auto refresh olsa iyi olur
Yeni WM Aracı - Tespit Edilen Sorunlar |
234 Mesajlar | 43.260 Okunma |
auto refresh olsa iyi olur
we love wordpress
Banka alanında ING yok
@Pasa hocam mobilden giriş yapmaya çalışıyorum ama "Giriş cezası aldınız" uyarısı alıyorum.
Meta etiketlerinde bütün konuların desc ve keyword verilerinde ## gözüküyor. Desc tarafı wmaracına google tarafında sorun yaratabilir.
Site saatinde sorun var gibi gözüküyor. Yorumumu 14:23 de atmama rağman 17:43 olarak gözüküyor.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: EmreOZCELİK (26.01.2022 17:46)
Mobilden chrome üzerinden "giriş yap" butonu çalışmıyor ayrıca son güncellenen konular yüklenmiyor.
Yukarı çık butonu olabilir.
Gece modu kullanıyorum daha sonra kapatıp aradan bir süre geçtikten sonra açtığımda yine normal tema geliyor gece modu kayıtlı kalmıyor.
Aşağıya indikce *** daki gibi logoda ve o menü kısmıda ekranın üst köşesinde olabilir birlikte inebilir.
Bir konuya cevap yazma alanının içi beyaz renkte. gece modunda kullanıldığı zaman göz yoruyor ve burada üst kısımdaki kalın eğik yeri beyaz yapılıp yazı yazılan yer koyu moddaki tema rengi ile olabilir
Tasarımınızı çok beğendim. Fakat mükemmel olması için biraz zamana ihtiyaç var.
Ayrıca, logo'ya tıkladğımızda forum sayfasının görüntülenmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum. Sürekli mevcut olan https://wmaraci.com/ bu sayfayı görmek bence gereksiz.
Son olarak logoların svg formatına dönüşmesi şart :)
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: kreawich (27.01.2022 06:18)
Profili güncelle kısmı bazen anasayfaya yönlendiriyor.
Side menü ayarlarında ise bir bozukluk var.
Bu konuda farkkettiğim üzere dış bağlantıda konuya tekrar yönlendiriyor ( mobil versiyondayım )
Yeni tasarım hayırlı olsun
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: UcHarfli (27.01.2022 06:56)
/ Şerefin için yaşarsın..
hangi araca tıklasam bulunamadı yazıyor
Bu sayfada konuların listelendiği kısımda kategori seçiyorum ama yine aynı konular geliyor.
https://wmaraci.com/guncellenen-konular
Mobilde denedim.