-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ama.Ali - Market Shop WooCommerce WordPress Theme isimli wordpress e-commerce temasına kesinlikle satın almayın arkadaşlar.
Temanın ana eklentisi 7uptheme çok ağır çalışmakta. Ekstra Cache Eklentisi olmadan tema ortalama 3-5sn sunucunuzun kötü olması durumunda çok vahim zamanlarda açılmaktadır.
Ben 312₺ 69$ ödedim iadesini istedim tema yazarı yalan dolanlarla para iadesi yapmayacağını söyledi. Konu Envato çözecek büyük ihtimalle. Benden size tavsiye bu tema ve bu yazarın diğer temalarından uzak durun.
Tema desteği çok kötü ortalama 5 saatte 1 cevap zor alıyorsunuz.
Bilginize...
1 kişi bu mesajı beğendi.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
5 saatte cevap almak iyi normalde 1 iş günü olabilir. Temanın tanıtımında hız ile ilgili bir açıklama ,iddia görmedim dolayısı ile paranızı geri alamayablirsiniz.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
grafimood Temanın performansına bir şey diyemem amam cevaplama süresinde bir sorun yok. Aradaki zaman farkı, çalışma saatleri, karşı tarafın iş yoğunluğu gibi sebeplerden dolayı 1 iş günü ya da 2 iş gününe kadar kabul edilebilir sürelerdir.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
forces Aradaki zaman farkını dikkate almadan böyle bir konu açmam. Ayrıca tema detaylarında
"Ürünümüzle çalışırken ortaya çıkabilecek her türlü zorlukta size yardımcı olacak en iyi sınıf desteğini sağlıyoruz" diyorlar. Ama palavra.
eka7a 24 saatten fazla süren destek hizmeti envato' da iade sebebi olabilmektedir. Daha önce iade alabildim bu konuda.
Destek zamanları destek sisteminle belli o saatlere göre mesaj atıyorum ertesi gün cevap alıyorum. Misal porto veya Jevelin temasında destek istediğimde minimum 2 saat alırken bu temanın desteği hem geç, hem soruya soruyla karşılık verip dalga geçer gibi cevap vermektedirler.
Birçok destek ticketinda desteğin berbat seviyede olduğunu dile getiriyorlar. Bu sebepten böyle bir konu açıp bilgilendirmek istedim.
Bir örnek daha, benden yönetici panel şifre ve kullanıcı adı istiyorlar gönderiyorum, hem gizliden hem açıktan sistemlerinde, bana cevap olarak, şu an giremedik tekrar deneyeceğiz. Aradan 1 ay geçti hala destek verecekler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
An itibari ile envato tema iadesi gerçekleşti, bakiyeyi kredi olarak hesabıma aktardılar.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Tebrikler bir ara bende indirdiğim scriptin iadesini almıştım. :) Biraz zorlayınca iade ediyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şuan Benim Hayatımı Kurtardın Bende Alacaktım Ama Sonra Vazgeçtim
55.000 Aboneli Youtube: https://www.youtube.com/c/Sezerakkaya
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CyberWR sevindim, çünkü bilgi alışverisi önemli bu tarz durumlarda.