-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternet aleminde mevcut olan bir blogun teması hoşuma gidiyor.Ancak bu tema zaten varolan bir temanın edit hali..Bende bu temanın sıfır halini indirip o blogun tasarımına benzetmeye çalışsam problem yaratır mı sizce? (Wordpress teması)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bana sorarsan adam hemen yazmaya başlar bak beni kopyalamış diye... özgün olmaya çalış daha güzel şeyler çıkarabilirsin. Ha eğer ücretsizse zaten sıkıntı yok...
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Eğer adamın editi çok beğenilmiş ise ve çok fazla hiti olup blogunun konusu senin blogunun konusu ile aynı ise tema ücretsiz ve lisansı kimseye ait olmasa bile başın belaya girer. Forumlarda, bloglarda konuşulabilirsin.
Mesela Usluer abimizin editleyerek satışa sunduğu Arthemia temasının aynı editini bir başka arkadaş yapmıştı. Lisansörü kimse değil ancak bu durum ister istemez haksızlık oluşturuyor. Ve o arkadaş için pek olumlu yorumlar duymadım.
Kısacası, eğer blogunuzun konuları aynı değil ve farklı konularda ziyaretçi çekmek istiyorsan pek sorun olmaz gibime geliyor. Ama blogun konuları aynı ve temaları da aynı olursa sorun çıkartabilir.
Bunlar da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.