lostyazilim
tr.link

HTML css tasarımı wpye dökebilir misiniz ?

5 Mesajlar 631 Okunma
lstbozum
tr.link

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar bu HTML css dökümü yapilmis altta var wordprese entegre edecek varmı yarı kodlamasini bende yapabilirim ama eksik kaliyor site bizi seo gibi şeyleri ücretsiz olarak cikarirsak çok iyi olacak

http://1renk.com/portfolio_mod/3002-web-portal/

İşlerinden dolayı wpye dokemiyorum

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Bizim millet paylaşmayı bilmez kardeşim, her şeyi para karşılığı paylaşıyorlar. Bu nedenle ülkemizde Açık Kaynaklı şeyler yok denecek kadar az.
Sırf ücretsiz paylaşmak için blog scripti yazmaya başladım proje nerdeyse bitmek üzere noktaya geldi bıraktım bir köşeye, resim scriptine başladım yarıladım nerdeyse onuda attım bir köşe. Tek başına bir yere kadar oluyor. Birine bir şey soruyorsun adam ağzını parayla açıyor. Gene sağolsunlar forumda yardım sefer arkadaşlarda var gerçekten vaktini ayırıp ilgileniyorlar.

Geçen forumdan birisi bir laf söylemişti Yurtdışında 4-5 kişi toplanır ortaya google,facabook,wordpress çıkartırlar. Bizim ülkemizde 4-5 kişi toplanınca ya masa oyunu oynanır ya da masa kurulur muhebbet edilir.

Anlayacağın yardımcı çıkacağını sanmıyorum.
53456

kişi bu mesajı beğendi.

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
ücretsiz yardım geleceğini hiç sanmıyorum ki şuan pm yağıyordur ücretle bu işi yapabiliriz diye :D

öksürüğe ne iyi gelir  https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Tasarım paylaşılan siteye mi ait yoksa yabancı sitelerden alınıp düzenlenip paylaşılmış ücretli bir tasarım mı? Eğer kesinlikle telif sorunu barındırmayan ve sahibinin izni olan bir tasarım ise boş vaktimde wordpress e entegre edip paylaşabilirim
SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam kelimesi kelimesine katılıyorum sözlerinize okulda bile programlamayı bizlere pasif şekilde anlatıyorlar bu yüzden hep gerideyiz.

Tasarımı çok güzeldi birde ücretsiz paylasilinca kullanmak istedim hem benim projelerim için hem de diğer arkadaşlar duacı olurlar diye söyledim az buçuk wordpress tema kodlamayı öğrendim bilmediğim yerler bayağı var sizin gibi hocalarımdan yardim isteyerek öğrendim konuda zaten teşekkürler isterseniz düşünürseniz temaya dokebiliriz hocam Sizde isterseniz tabiki

Ek Olarak:

burakisci adlı üyeden alıntı

Tasarım paylaşılan siteye mi ait yoksa yabancı sitelerden alınıp düzenlenip paylaşılmış ücretli bir tasarım mı? Eğer kesinlikle telif sorunu barındırmayan ve sahibinin izni olan bir tasarım ise boş vaktimde wordpress e entegre edip paylaşabilirim

Hocam tasarım 1renk e ait paylasilan sitede HTML cssi de bulabilirsiniz alttaki yorumda github linki var fazla bilgim yok ama yardimci olabilirim wordprese dokerken ama tek ricam olacak hocam ücretli paylasmayacaksınız ucretsizi gerekli bana bu yüzden söylüyorum

Ek Olarak:

HamdiCetin adlı üyeden alıntı

ücretsiz yardım geleceğini hiç sanmıyorum ki şuan pm yağıyordur ücretle bu işi yapabiliriz diye :D

Hocam ücretsiz HTML css zaten wordprsse bende dokebilirim ama eksik yerleri kalir ve kalitesiz olur bu yüzden sizlerden yardim istedim ücretsiz paylasacagiz zaten

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al