Hocam kelimesi kelimesine katılıyorum sözlerinize okulda bile programlamayı bizlere pasif şekilde anlatıyorlar bu yüzden hep gerideyiz.

Tasarımı çok güzeldi birde ücretsiz paylasilinca kullanmak istedim hem benim projelerim için hem de diğer arkadaşlar duacı olurlar diye söyledim az buçuk wordpress tema kodlamayı öğrendim bilmediğim yerler bayağı var sizin gibi hocalarımdan yardim isteyerek öğrendim konuda zaten teşekkürler isterseniz düşünürseniz temaya dokebiliriz hocam Sizde isterseniz tabiki

Ek Olarak:

burakisci adlı üyeden alıntı

Tasarım paylaşılan siteye mi ait yoksa yabancı sitelerden alınıp düzenlenip paylaşılmış ücretli bir tasarım mı? Eğer kesinlikle telif sorunu barındırmayan ve sahibinin izni olan bir tasarım ise boş vaktimde wordpress e entegre edip paylaşabilirim

Hocam tasarım 1renk e ait paylasilan sitede HTML cssi de bulabilirsiniz alttaki yorumda github linki var fazla bilgim yok ama yardimci olabilirim wordprese dokerken ama tek ricam olacak hocam ücretli paylasmayacaksınız ucretsizi gerekli bana bu yüzden söylüyorum

Ek Olarak:

HamdiCetin adlı üyeden alıntı

ücretsiz yardım geleceğini hiç sanmıyorum ki şuan pm yağıyordur ücretle bu işi yapabiliriz diye :D

Hocam ücretsiz HTML css zaten wordprsse bende dokebilirim ama eksik yerleri kalir ve kalitesiz olur bu yüzden sizlerden yardim istedim ücretsiz paylasacagiz zaten