-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhabalar,
medine.net isimli büyük bir projemiz var. Alt yapı olarak wordpress kullanmayı düşünüyoruz. Sponsorlarımız var maddi olarak bir problem yok allaha şükür.
Fakat site için iyi bir islami portal teması aramaktayız.
Ücretli olarak sağlam bir tema almayı düşünüyoruz.
Türk veya yabancı bildiğiniz en iyi portal temaları tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacımız var.
Çorbada sizin de tuzunuz olsun, tavsiyelerinizi bekliyoruz..
İyi çalışmalar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konunun takipcisiyim ben kendi sitem icin biraz tema editlemesi yaptım yapma aynı sıkıntı bendede var
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam sen free tema kullanıyorsun ben ücretli profesyonel bir tema arıyorum. Sağlam ve premium. Fiyatı hiç önemli değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba öncelikle senin paran ve sponsorların var ya hani usta ozman özel bir skript yazdır neden word presle ugrasıyorsun ki belli bir süreden sonra cpu alanın şişer ve siten yavaşlar madem büyük bir proje bu birde sana yazanları parasız fre diye uyarmıssınya ona bozuldum paran varsa sadece kendine vardır kimseyi asagılayamassın
2 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kadir Hameş adlı üyeden alıntı
merhaba öncelikle senin paran ve sponsorların var ya hani usta ozman özel bir skript yazdır neden word presle ugrasıyorsun ki belli bir süreden sonra cpu alanın şişer ve siten yavaşlar madem büyük bir proje bu birde sana yazanları parasız fre diye uyarmıssınya ona bozuldum paran varsa sadece kendine vardır kimseyi asagılayamassın
bencede en iyisi sprit yazdırmak aşağılanma olarak algılamadım umrumdada olmaz :=) yerinde cevap
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme