-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Millet yanlış anlamak için özel çaba harcıyor hocam. Bırakın bence konuya ilave yorum yapmayın. Eleştiri görünce nasıl da saldırganlaşıyor güzel forum arkadaşlarımız. Ah ah hiç böyle beklemiyordum yorumları, millet burayı sinirlerini boşaltma yeri olarak görüyor herhalde. Bu sefer sizin konunuz hedef tahtası olmuş.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Cagukan
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sebebi herşeyi kendilerinin yapması halbuki tasarımı tasarımcı yapsa kodlamayıda koder yapsa güzel tasarımlar çıkar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullanıcı odaklı temalar yok denecek kadar az. Arkadaşlar bu blogları webmasterlar değil bilinçsiz kullanıcı okuyor. Bilinçsiz kullanıcı facebook twitter sayfalarının linklerine tıklamıyor bile. Beğen, paylaş butonları eywallah da bu sitenin en üstünde yada sağ sidebarda sosyal ağlar nedir onu anlamadım. Gri tonlu siteler bir aralar meşhurdu. Gri tonlu temalar bir kere asla kullanıcı odaklı değildir. Birde hep birbirini takip eden temalar. Sıkıldım iyice tema aramaktan. En iyisimi kendi temamızı yapalım dedik. Wordpress dersleride hep eksik. Sağlam olanlarda videolu ve kota sorunu var.