polat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Ö** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar başlığı mazur görün. Yapılan birçok tasarım birbirine o kadar çok benziyor ki özgün olabilecek temalara pek rastlayamıyoruz. Özellikle blog tasarımlar birbirinin kopyası gibi duruyor. Film temaları keza öyle..Yurdum insanından daha iyilerini bekliyoruz. Saygılarımla.
5 kişi bu mesajı beğendi.
frkn
Öğrenci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
edit: gereksiz yere saçma bir üslup kullandığım için üzgünüm sadece biraz uykusuzdum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
diğerlerinden farklı olanlar her zaman kazanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Piyasadaki temaların çoğu kaliteli ve ücretsiz temaların basit düzenlemeleri ile ortaya çıkıyor. Çok kaliteli ve sıra dışı temalar ücretli template sitelerinde satılıyor.
Ortaya kaliteli bir template çıkarmak için sadece kod bilgisi yetmez. Tasarım bilgisi de gerekli. Ben bir sitemin tasarımını, kendi kafama göre günlerce uğraştım beğenilmedi, basit ve göze hoş gelen bir tasarımdan esinlenerek tasarımı değiştirdim beğenildi. Bu nedenle hem yazılım hemde tasarım bilgisine iyi derecede sahip olan kişi sayısı az olduğundan, onlarda işten güçten bu tarz şeylere kafa yoramadığından, yorsa da ücretsiz olarak dağıtmadığından çok fazla kaliteli tema ortaya çıkmıyor.
5 kişi bu mesajı beğendi.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Aynı konu üzerine bende başlık açmıştım ve başlıkta tartışalım yazdım, çoğu kişi konuyu paraya çekti. Fakat konunun parayla çokta alakası yok çünkü bu işten para kazanmak isteyen kişi yaptığı işler arasında en güzellerini koymalı ki iş-müşteri alabilsin. Yorumlarda da göreceksiniz ki iş yine maddiyata bağlanacak ve eleştiri oklarına siz maruz kalacaksınız :)
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kesinlikle katılıyorum. Bütün temalar hep aynı gibi geliyor benim gözüme de. Bir farklılık bir özgünlük yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web-Seo
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mâlesef ki öyle. Tema tasarımı tek yazılımcı tarafından değil de bir tasarımcı, görsel kabiliyeti olan biriyle istişare edilerek yapılırsa aliyyül ala olur diye düşünüyorum :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
kocmustafa.net | twitter: mustafakocc