lostyazilim
tr.link

Tema Fabrika Hk.

38 Mesajlar 18.662 Okunma
lstbozum
tr.link

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)
ben bilmem tema fabrikadan tema almadım ama temelar sade hoş ve güzel ama biraz daha geliştirilebir temalarda yapılabilir diye düşünuyorum portal temaları özellikle daha aktif özelliklerde olabilir numaram tema fabrikada var zaman zaman mesajlar da geldiği oluyor fiyat konusundada bence gayet uygun umarım daha da iyi kazanırlar vesselam.

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
wmaraci
reklam

TemaFabrika TemaFabrika WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

cuneytsonmez adlı üyeden alıntı

ben bilmem tema fabrikadan tema almadım ama temelar sade hoş ve güzel ama biraz daha geliştirilebir temalarda yapılabilir diye düşünuyorum portal temaları özellikle daha aktif özelliklerde olabilir numaram tema fabrikada var zaman zaman mesajlar da geldiği oluyor fiyat konusundada bence gayet uygun umarım daha da iyi kazanırlar vesselam.

Yeni hazırladığımız, kısa süre sonra satışa çıkaracağımız çok gelişmiş, responsive temalar var. Temalarımızı beğenmenize sevindik, iyi çalışmalar.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

webhost webhost WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 10.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web Tasarım - CMS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 33 / 71
  • Ticaret 1, (%100)
Harika işler yapıyorlar. İşlerinden doları kendilerini takdir ve de tebrik ediyorum.

Yaptırmış olduğum özel temadan çok memnunum.

İşinizde başarılar diliyorum.

metinbalci metinbalci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Patron
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 555
  • Beğeniler 167 / 82
  • Ticaret 17, (%100)
tema fabrika

wmaraci
wmaraci

smuggled smuggled Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** D**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 26 / 26
  • Ticaret 13, (%100)
Rehber teması aldım, ilginize teşekkürler.

marmarisbilisim marmarisbilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 3 / 12
  • Ticaret 1, (%100)
tema fabrika tasarımları bence artık bir değişmeli mobil uyumlu olmalı evet geri dönüş var ama gelişme yok
kozlunet

kişi bu mesajı beğendi.

sercan52 sercan52 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 16 / 16
  • Ticaret 25, (%100)
Ben *** üzerinden 2 kez arkadaşlara tema siparişi verdim destek olarakda fiyatr olarakta her konuda yardımcı olup ergeç dönüş yapıyorlar. Önemli olan herzaman geç dönüşten ibaret arkadaşında dediği gibi 2 yıl once tema almış kişilere bile yardım ediyorlar. Bir çok kişi tema satıpta Ödeme olduktan sonra daha umursuzlaşanlar var bence bu tema fabrika dalında çok iyilerinden biri wordpress konusunda kendilerine çok teşekkür ederiminşallah daha çok çalışmak kısmet olur

TemaFabrika adlı üyeden alıntı

Selamlar,

Öncelikle burada hakkımızdaki görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Olumlu yorumların daha fazla olması bizi mutlu etti.

Olumsuz olarak 2 yorum gelmiş, destek mesajlarına geç cevap verildiği ve telefon desteğinde ukala konuşulduğu söylenmiş.

Destek mesajlarına mümkün olan en kısa sürede yanıt verilmektedir. Ancak o gün ekstra bir yoğunluk varsa veya destek ekibindeki arkadaşımızın bir sağlık problemi varsa geç yanıt verilmiş olması muhtemel, bunun dışında destek bildirimlerini yanıtlama hızımız piyasadaki bir çok firmadan çok daha iyidir. Ayrıca bizim sektörümüzdeki bazı firmalar destek vermek için sizden para talep ederken biz 2 sene önce bizden tema satın almış müşterilerimize bile kusursuz destek veriyoruz.

Gelen destek sorularının %50'sinin bizimle hiç bir ilgisi yok, ancak biz bu konularda bile tavsiye veriyor, yardımcı oluyoruz.

Telefondaki desteğe gelirsek, telefonlarımızı yanıtlayan arkadaşım emin olunki her zaman kibar ve anlayışlı konuşmaktadır. Ancak bazen gelen sorular ve ısrarlar nedeniyle ses tonunda değişmeler olmaktadır.

Örneğin geçenlerde host ve domain almadım, siz temayı kurun ben daha sonra alırım diyen bir müşterimize host ve domain olmadan sitesinin kurulamayacağını yarım saate yakın kibarca anlattığına şahit oldum.

Bizim için memnun müşteriler kadar memnun olmayan müşterilerde önemlidir, müşteri ayrımı yapmıyoruz. Ancak bir müşteriye bizimle hiç alakası olmayan 10 konuda yardım edip 11. konuda malesef bu konuda yardımcı olamıyoruz dediğimizde önceki 10 yardımımızı birden unutabiliyor.

Yinede her zaman yorumlarınızı önemsediğimizi belirteyim.

webhost webhost WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 10.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web Tasarım - CMS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 33 / 71
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam mailime ve telefonuma cevap verirseniz mutlu olucam.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al