-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
web yazılım
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam portal konusunda destek istemiştim pm olarak :( kategorilerde yazı özeti gözükmüyo ... diye ibare var :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
bilgi işlem VHKİ
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sevgili üstad,bu güzel tema için tekrar teşekkürler mevla senden razı olsun..
İki arzu halim olacaktı yardımcı olursanız sevinirim..
Sayın hocam
1. sitem 150 civarında sorgu oluşturuyor bunu nasıl düşürebilirim düz tema olmadığı için zorlanıyorum bu yüzden yanlış birşey yapmaktan çekindim ve size danışayım dedim..
2. sevgili üstad,foto galeri harika lakin ana sayfada ki foto galeri bölümünde bulunan konulara tıklayarak direkt olarak galeriyi açmamız mümkünmü yani haber sitelerindeki gibi direk galeri açılabilirmi?
yardımlarınızı bekliyorum
Saygılar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
bilgi işlem VHKİ
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üstad siz harikasınız çok güzel bir haber verdiniz şimdiden iyi çalışmalar diliyorum mevlam yar ve yardımcınız olsun,güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum hocam,teşekkürler..
hayırlı geceler..
sevgi,saygı ve muhabbetle..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım ellerine sağlık böyle güzel temayı ücretsiz paylaştığın için.Bende birkaç cümle söylemek istiyorum.Bu tema yapan arkadaşlar acaba hepsi kendi kafasından mı çizmişler bu temaları?Bende yeni css/html öğrendim ilk işim bir temanın aynısını kendi kodlamalarımla yapmak oldu.Bu iş böyledir.Hiç kimse hiç kimsenin nasibini yiyemez.Kardeşim ben senin yerinde olsam temanın hiçbirşeyini değiştirmez paylaşırdım hatta okadar ileriye giderdim ki tüm webmaster forumlarında her yerde bu ücretsiz temanın tanıtımını yapardım.Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Ellerine sağlık tam benim tarzım bir tema ama kullanamıyoruz... Başarılarının devamını dilerim ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
bilgi işlem VHKİ
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sevgili Üstad,güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.. Ne zaman çıkar tarih vermeniz mümkünmü acaba?
Saygı ile
İyi geceler..
Ek Olarak: Üstad sitenize baktım güncelleme bitmiş hayırlı olsun emeklerinize sağlık..
Ancak indirme linki yok lütfen paylaşırmısınız,teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SEO Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
C** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Trenw Wp temasını piyasa süren Ankarada ki bu firma aslında **************lığı ortada besbelli olan bir firmadır. Kendilerine bir tema için 30 TL ödeme yaptım. Kendilerinin gönderdikleri fatura mailim de durmaktadır. Konuşmalar üzerine panelde ki üyeliğimi sildiler çünkü mahkeme yoluna gideceğimi biliyorlardı. Aldığım lisansı hem iptal edip hemde 30TL olan bu cüzzi miktar paraya el koymuşlardır. Bütün konuşmalar ve belgeler tarafımda vardır. 30 liralık bu adamlara dava açmak bile insanı üşendiren bir durum olduğundan sadece yazayım dedim konuya. Bu olay iki hafta önce olmuştur. Eğer bu 30 liralık adamlardan biri buraya bir cevap yazarsa bütün konuşmaları aynen iletiye ekleyeceğim.
Esenlikler
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ütopya adlı üyeden alıntı
Sevgili Üstad,güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.. Ne zaman çıkar tarih vermeniz mümkünmü acaba?
Saygı ile
İyi geceler..
Ek Olarak: Üstad sitenize baktım güncelleme bitmiş hayırlı olsun emeklerinize sağlık..
Ancak indirme linki yok lütfen paylaşırmısınız,teşekkürler..
Hocam link için
bu konuya mesaj yazın emailinize atıyor arkadaş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
bilgi işlem VHKİ
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
melankolia teşekkürler ama daha önceden atmıştım ben ancak yazınızı görünce bir cevap yazayım dedim..
sağolun