-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Daha önce Tema yapımcısı Türk olan birinden wordpress teması satın alan vardır illa forum da değil mi? Ben şuan bir tema arayışındayım ve themeforest çok tuzlu olduğu için Hem Türk bir arkadaştan alıp destek olmak istiyorum hem de daha uyguna geldiği için.
Önerebileceğiniz bir tema var mı aklınız da, şu temayı al diyebileceğiniz? Blog/Magazin teması arıyorum sade ve şık göz yormayan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
türkler olarak malesef bu konuda yabancılarla rekabet edebilecek bir tema şimdiye kadar rastlamadım. ya güvenlik sorunu olur ya hız sorunu yada adam font dosyasını 1.5 mb yapar vs gibi.
edit: Sözlerim yanlış anlaşılmasın yapamaz kesinlikle demiyorum çünkü geçmişte çok yetenekli kişilerlede çalıştım ama bir şeyin üzerinde onu çok iyi yapmak için çok durmuyoruz ne yazıkki ve hemen sıkılıyoruz. Birde gelen eleştirilere sert yanıtlar veriyoruz. yoksa sağlam bir timle çok büyük işler yapacak bir sürü kişi vardır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hayatının hatasını yaparsın newspaper al ömür boyu rahat et. İstediğin kadar websitesinde kullan adamlar aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor.imzamdaki web sitesinde örnek var hızını felan inceleye bilirsin.
www.kirlipanda.com
WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Renklitemanın fresh2 temasını birkaç sitemde kullandım. Oldukça güzel ve özellikli bir temadır. Şuan için imagazine kullanıyorum ve oldukça da memnunum.
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**