Blog backlink yabancı sitelere eklemiş olduğunuz linklerdir.Örnek veriyorum siz yabancı bir haber sitesinde bi konuya yorum yapıcaksınız.Yorumda isminize sitenizin adını ve web siteniz kısmınada sitenizi yazarsanız bu blog backlink oluyor.Blog backlink bilinçli olarak yapılırsa yararını alırsınız fakat bilinçsiz bir şekilde örnek veriyorum bir anda binlerce siteye blog backlink çalışması yaparsanız bu size zarar getirebilir.Bunlar=
Tamamı yabancı site olduğu için google tarafından bu sayfanın çevirisini yap hatasını alabilirsiniz.
Programlar birkaç dakikada binlerce backlink eklendiği için çok dik çıkışlarla backlink artışına sebep olabilir
Backlink artışı 45 dereceden fazla olmamalıdır…
Yapmış oldugunuz backlink üstüne 5 yorum eklendiğinde backlinkiniz kaynoldugundan dolayı Google siteniz hakkında istikrarsız bir site diye yorum yapıyor ve siteniz dalgalanmaya başlıyor…
Ayrıca şunu da hatırlatmakta fayda var:
Dofollow link: dofollow link başka sitelerden size gelen bağlantılarda "sizi destekliyorum" anlamını veriyor.
Nofollow link: dofollow linkin tamamen zıttıdır.
KISACA BLOG BACKLİNK BİLİNÇLİ YAPILIRSA FAYDALI….
Kaynak:Batufan.com http://www.seohocasi.com/blog-backlink-fiyaskosu/ Kaan Gültene Teşekkürler
Facebook Adresimiz: Tıkla-Beğen
Facebook sayfamızı beğenerek bize destek olun....