lostyazilim
tr.link

Blogger'a Sorunsuz Nasıl Geçebilirim ? Linkler durmalı.

23 Mesajlar 2.494 Okunma
acebozum
tr.link

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

recepbedir adlı üyeden alıntı

ben işe sıfırdan başlamasını öneriyorum.

Yönlendirme mevzusu da sıkıntılı. Sonuçta aynı domaini kullanacak..

siteadi.com/123456 - wordpresste
siteadi.com/2014/05/123456.html - bloggerda

domaini blogger'a taşıyınca wordpress boşa çıkacagı için yönlendirme de mümkün değil. yanlış mıyım hocam?

Benim tavsiyem zaten domainden domaine değil, wp'den blogspot'a, blogspottan domaine... sadece 1 ay blogspot kullansa, sorun yaşamadan geçmiş olur.

elektronikssl
webimgo

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar hepinize teşekkürler ama benim kafam baya karıştı.
Şimdi arkadaş dedi ki 301'le yönlendir.Blogumda 74 tane özgün yazı var, tek tek yönlendirmeye kalkarsam bırak siteyi hayattan bıkarım.
Direk siteyi yönlendirirsem bu sefer çok kötü bir şekil oluşturacaktır okuyucunun gözünde, örneğin Domain tavsiyesi yazımı google'de buldu, tıklayınca yazıya değil de blogun ana sayfasına gidecek, böyle olursa değil hit 1 tane doğru dürüst takipçi olmaz, gerçi şimdi de yok ama.
Sonra baştan başla falan diyorsunuz da 70 tane yazıyı arkamda mı bırakacağım, okadar emek var yazı var şu var bu var.

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

SunSky adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar hepinize teşekkürler ama benim kafam baya karıştı.
Şimdi arkadaş dedi ki 301'le yönlendir.Blogumda 74 tane özgün yazı var, tek tek yönlendirmeye kalkarsam bırak siteyi hayattan bıkarım.
Direk siteyi yönlendirirsem bu sefer çok kötü bir şekil oluşturacaktır okuyucunun gözünde, örneğin Domain tavsiyesi yazımı google'de buldu, tıklayınca yazıya değil de blogun ana sayfasına gidecek, böyle olursa değil hit 1 tane doğru dürüst takipçi olmaz, gerçi şimdi de yok ama.
Sonra baştan başla falan diyorsunuz da 70 tane yazıyı arkamda mı bırakacağım, okadar emek var yazı var şu var bu var.

Dostum wpden 301le tüm linkeri anasayfa olacak sekilde siteadi@blogspot domaine yönlendir, ortama 3. yada 4. haftalarda bi gün blogger panelden domainini eklersin, otomatik olarak blogspot domain asıl domainine yönlenmiş olur. Konu da kapanmış olur, 3-4 hafta blogspot kullan.

Senin için en ideal çözüm bu olur.

Kolay gelsin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al