-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Birinci sorun çözüldü //
İkinci sorunum da bilen arkadaşlar var, blogger ile aram yok, hatta nefret etmiştim bir ara ama şöyle bir şey var, avantajlarını gördükçe kendi kendime "geç olum işte, hem kârlı iş" diyorum, hem hosting parası yok, hem hızlı, temaları çok güzel falan ama beceremiyorum geçmeyi, isimtescilden geçişi beceremiyorum, biri bana soracağım tüm sorulara cevap vererek yardım edebilirmi ? Ve ayrıca blogger'a geçince benim tüm yazılarımın linkleri değişecek diye biliyorum, google'de 670 küsür index'im var, bunlar boşa giderse cidden feci kötü olur, arayan yazıya ulaşamaz falan, bunları eski linklere döndürme şansım var mı ?
Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress kullanıyorsanız geçmenize gerek yok gayet iyi wordpress. ama yeni açacak olsaydınız düşünceniz doğru olurdu hosting yok filn düşününce blogger iyiydi ama zatenvarsa geçmeyin.
----------------
2. sorunuza gelince read more devamını oku kısmına gelince şu şekilde yapın hocam
resimde gösterdiğim gibi yazıyı kesmek istediğiniz yerde tıkla dediğim butona tuıklayın ve anasayfada devamını oku şeklinde yer çıkacaktır.
wordpress için de aşağıda ki resime bakın..
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-