-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hataları gizlemek çözüm etkili bir çözüm değildir, sorun kullanmış olduğunuz php sürümü ile alakalıdır, aynı temayı eski sürüm sunucularda çalıştırınca sorun olmaz fakat 5.3.0 üstü sürümlerde uyarı verecektir. bu uyarı log kayıtlarında tutulur uzun zamanda log dosyası mb hatta gb olarak artabilir, en etkili method kod hatalarının giderilmesidir.
YouMyCure
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektirik & elektronik
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isimtescil demeyin arkadaşlar bana kaç sene çektirdi bırakın kesintileri aradığımda bir kız çıkıyor herseferinde bu kızın sitresini yaşıyodum kız tam bir kazma müşteriymişsin sorunyaşıyormuşsun onemiyok konuşmayı ve insanlara nasıl davranacağını bilmiyordu bence zaten sesi - ses tonu - ve konuşmaları okadar itici idiki anlatamam şuanda guzelhosting kullanıyorum 1 yıl oldu ve allahiçin hertürlü memnunum adamları kesinti kapandı yada başka birşey için 1 yıldır birkere ne aradım ne ticket attım allahrazı olsun aldıkları paralar helal olsun bundan sonrada umarım aynı gider ve güzelhosting le çalışmayı sürdürürüm ve arkadaşlar denemenizide şiddetle tavsiye ediyorum