lostyazilim
tr.link

error log sorunu için yardım edebilirmisiniz ?

12 Mesajlar 6.185 Okunma
lstbozum
tr.link

machinist machinist Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek genel yayın yönetmeni
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar themeforest ten king size temasını satın aldım yüklediğimde de sıkıntı yoktu, aynı hostumda 2 domainim var, diğerinde bi sıkıntı oldu bu king size temayı kullandığım site de error log hatası vermeye başladı biranda. veri tabanını komple sildim wordpress ve temayı tekrar yükledim ama admin panelinde de, sitenin ana sayfasında da bu log hataları görünüyor. hatanın verdiği satıra gidiyorum ama hiçbirşey anlamadım. Lütfen yardımcı olurmusunuz :o

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/pxntttr8/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1036

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/pxntttr8/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1036

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/pxntttr8/public_html/wp-includes/wp-db.php:1036) in /home/pxntttr8/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876

sitem: www.türkyapı.com.tr (türkçe karakterler)

Saygılar

wmaraci
reklam

myseo myseo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek seo,webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Errorlog fonksiyonu kapalı sanıyorum hostinginizde emin değilim. Hata verilen satırların başına @ koyup denedinizmi ?

• Üyelik 27.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
hayır denemedim, isimtescil.net ten hosting sağlıyorum. hosta msj attığımda bana '' Hosting hizmetiniz incelenmiştir fakat, herhangi bir problem bulunmamaktadır. Yazılım tarafında gerekli kontrolleri gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Saygılarımla.'' diye cevap attılar birtürlü anlayamadım sorunu :/

Dediğim gibi diğer default temalarda bu sıkıntı olmuyor, nezaman temayı aktif etsem hata veriyor

• Üyelik 25.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek seo,webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ah isim tescil ah banada zamanında az çektirmedi. wp-includes/wp-db.php on line 1036 satırının başına @ işareti koyup bi deneyin isterseniz. 3 Satır hata yok olursa diğerindede denersiniz. Tam inceleyemediğim için bişey diyemiyorm

wmaraci
wmaraci

mrcpu mrcpu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
theme forest in temalarını çok iyi biliyorum istersen ücretli destek sağlayabilirim

• Üyelik 27.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
isimtescil bana da çektiriyor, her gün bir kaz kez sitede bağlantı sorunu yaşıyorum. vds server almayı düşünüyorum çünkü özellikle bir domainimde asla sorun yaşamamalıyım bunu da isimtescilden kullansam vds te bağlantı kopma sorunum çözülürmü, isimtescile güvenebilirmiyim ?

• Üyelik 25.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek seo,webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ben farklı bir firmaya geçtim ne denediysem düzelmedi onların hostu. Bu arada telefon edin muhtemelen disable_function kısmından error_log komutunu ekli diyin. Silsinler %70 düzelicektir.

cokbaska cokbaska WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek Serbest Meslek
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 22 / 115
  • Ticaret 9, (%100)
Warning: error_log() has been disabled for security reasons in

Güvenlik nedeniyle error log kapalı diyor.
Sitenin işlevinde sorun yoksa error.logu kapatın
error_reporting(0);

• Üyelik 27.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

myseo adlı üyeden alıntı

Errorlog fonksiyonu kapalı sanıyorum hostinginizde emin değilim. Hata verilen satırların başına @ koyup denedinizmi ?

Kardeşim çok çok teşekkür ederim sana, gece çok uğraştım olmadı sonra senin bu önerin aklıma geldi sabah yaptım, bi @ koymayla iş çözüldü. sağolasın :D

FilmlerBizden FilmlerBizden Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek SERBEST MESLEK
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 263 / 82
  • Ticaret 2, (%100)

machinist adlı üyeden alıntı

Kardeşim çok çok teşekkür ederim sana, gece çok uğraştım olmadı sonra senin bu önerin aklıma geldi sabah yaptım, bi @ koymayla iş çözüldü. sağolasın :D

@ koyunca iş çözülürde bu sorunu çözmez. o sorun devam eder. bu geçici bir çözüm olmalı. Akabinde o satırın neden olduğu hata giderilmeli. yoksa @ "koyunca hatayı görme baba sen devam et yoluna bişey olmaz" diyorsun. Soruna sebep olan şeyi bulmalısın bu arada.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al