-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhabalar bazı yerlerde görüyorum da 4-5'den fazla etiket girmeyin gibi ibareler okuyorum acaba fazla etiket girersek ne olur bunun bir ideali var mı film indir indirme sitem var onun için soruyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ü** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
3-4-5 idealdir hocam fazlasını girersen siten sandbox'a takılır kolay kolay çıkamazsın.
Makale çalışması - Backlink çalışması - Seo Hizmetleri - Kurumsal çalışmalar yapılmaktadır.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Aynı fikirdeyim eğer bir müddetten fazla girersen bunun zararından çıkamıyorsun hatta yayınladığın yeni yazılar bile uzun zaman index almayabilebiliyor.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir kişiyle konuşurken, aynı cümleyi dönüp dolaştırıp alakalı/alakasız örneklerle 10 kez söylerseniz, onu aptal yerine koyduğunuzu düşünür. İşte aynı şeyi Google'da düşünüyor, az olsun öz olsun diyor.
Google'ı aptal yerine koyup 10-25 tane alakalı/alakasız etiket girerseniz ve hepsi de aynı konuya çıkarsa Google sormaz mı size "e yuh be arkadaşım, tek seferde anlamıştım zaten bunun bu konuya ait olduğunu niye 20 kez tekrarlayıp beni yoruyorsun ki? Aynı şeyi farklı isimlerle bana indexlete indexlete başın göğe mi eriyor ?" diye.
En fazla 5-6 olması iyidir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemde 2 yıldır tek bir etiket kullanmıyorum. Hatta daha önceki tüm etiketlerimide sildim. Herkes ne yaparsa ben tersini yapmayı severim
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
benim bildiğim 10 etiketten fazla girince google seni spam olarak mı ne görüyormuş
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
konuya cevap yazan herkese teşekürler sorumun cevabını aldım galiba. Farklı birşeyler eklemek isteyen arkadaşlarında görüşünü almak isterim
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wordpress ücretsiz blog sisteminde bu konuya değinmiş, kategori ile etiket arasında hiç fark yok, etiketi biz sonradan oluşturduk demiş, düşündüğümüzde blogspotta kategori olayı da yok.
etiket: bir konuya ilk önce konuya en yakın etiketler eklenir, etiket arttıkça konuyla uzaklaşmaya başlar, bu da o etiketten gelen kişinin tam aradıgını bulamamasına dolayısı ile sitenizden erken çıkmasına sebep olur, bu da tabii google açısından baktıgımızda alitesiz içerik anlamına geleceğinden o yazınızda daha altlara düşebilirsiniz.
etikette konudan uzaklaşmadan 20 tane gene etiket ekleyebilirsiniz.
şimdi baktım: wp blog sistemindeki yazıya şöyle diyor.
Is there a limit to the number of tags I can have?
Yes, the sky. In other words, no.
Ne kadar etiket eklemeliyim diye sormuş. o da sınırsız, dünya kadar ekleyebilirsiniz demiş
Sahiden bloggerde kategori nasıl oluşturuluyor?
wordpressteki gibi kategori ayrı, etiket ayrı mı, yoksa etiket sistemi kullanılarak bizim tarafımızdan mı kategori oluşturuluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-