Ama bağzı sitelerde gördüm ben hocam aynı sitede farklı yazarların yazdığı konuda yazara göre resim çııkmış bende profil bölümüne gogle plus linki ekleniyor wordpressden oda single.phpde bir döngü ile çekilip yazar etiketiyle gösteriliyor ama ben yapamadım döngüyü
Düşündüm de aslında olabilir. Direk olamaz demişim. :) Bir araştırayım yapabilirsem paylaşırım. :)
Kullanıcı profiline google+ için iletişim kanalı ekledikten sonra aşağıdaki kodu temanızın functions.php dosyasına eklerseniz, istediğiniz olacaktır. function yakuphoca_yazarekle() {
if (is_singular()) { global $post; if ($post->post_author) { $gplus = get_the_author_meta('gplus', $post->post_author); if ($gplus) echo ''."\n"; } } } add_action('wp_head', 'yakuphoca_yazarekle');
Google aramalarında blog yazarının görünmesini istediğin blog hangisi ise ona ait bir mail adresini yazıyorsun. Ama 1. yöntemi uygulamanı tavsiye ederim.
Bu olay artık kalktı mı? Kullanıcının resmi gözükmüyor artık. Bir çoğu kişide de öyle. Şimdi sizin blogunuza da baktım sadece isminiz ve bağlantı var. (yazar: İsmail Usluer - 268 Google+ çevresinde şeklinde...)
Hocam öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim
fakat artık bunlar yapılsa dahi Google aramalarında Yazar Resmi Çıkmıyor
Buda Google'den Kaynaklı bir sorun sanırım çünkü çoğu sitede çıkmıyor
Bu olay artık kalktı mı? Kullanıcının resmi gözükmüyor artık. Bir çoğu kişide de öyle. Şimdi sizin blogunuza da baktım sadece isminiz ve bağlantı var. (yazar: İsmail Usluer - 268 Google+ çevresinde şeklinde...)
Hocam öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim fakat artık bunlar yapılsa dahi Google aramalarında Yazar Resmi Çıkmıyor Buda Google'den Kaynaklı bir sorun sanırım çünkü çoğu sitede çıkmıyor
Malesef dediğiniz gibi fotoğraflar artık çıkmıyor. Sadece isimler gözüküyor.