-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
merhaba wordpress emlak sitem var ve her kiracıya bir kullanıcı açmak istiyorum ve her kullanıcı giriş yapınca kendi sayfasına yönlensin istiyorum yönlendiği sayfadaki bilgileri elle yazarım ben nekadar ödemiş ödenecekler aidatlar vs diye yazacağım sadece bunu nasıl yaparım
giriş yaptığı gibi o sayfaya gitsin ondan başkası o sayfayı göremesin
youtube bayi
Creatingz
Creatingz | Dijital Ajans
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Ajans
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Wordpress temanıza uygun bir tasarım kodlatabilirsiniz sonrasında php olarak yazabilirsiniz php mantığını aşağıda anlattım biraz sizin için .
Belirli id olur örneğin 1,2 ve 3 bu id lerden ;
1=uye
2=kiraci
3=admin
üye olan kişiye kiralayabileceği evleri gösterir otomatik , kiracılara yani if else olarak yapabilirsiniz varsa evi şu bilgiler yok ise üye ne görüyorsa o tarz .
Admin ise zaten admin panel tüm genel ayarları yönetebileceğiniz bir panel yeterli olur size .
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
kiralama vs olmıcak mevcut müşteri bunlar herseferinde bişi demek nekadar ödedi demek yerine girince sadece onun göreceği sayfa açılsın yeter sayfaya ben elle yazacağım
youtube bayi
Creatingz
Creatingz | Dijital Ajans
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Ajans
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Basit php ile yazıp giriş sistemi yapsanız yeterli o zaman . Devamını html ile yaparsınız .(Tek bir kişi için yapıyorsanız)
Eğer bir çok müşteri var ise ve yazılım bilmiyorsanız biraz uğraştırabilir sizi ama bilginiz var ise veritabanı kayıt sistemi veya text'teki yazıları kontrol ettirerek o sayfaya geçiş yaptırabilirsiniz .
Session vs ...