zekican09
Gelirli Siteler Alınır PM
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Z** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, kategorilere göre kutular oluşturmak istiyorum. Diyelim konumuzun kategorisi sağlık , sağlık olarak kategorisi belirtilmiş en son yazı en üste gelecek şekilde alt alta son beş yazı gözükecek mesela kutuda. aynı şekilde yine teknoloji kutusu olcak mesele , ben yazıyı yazdıktan sonra teknoloji olarak kategorisini belirlediğimde o yazıdaki öne çıkarılmış görsel solunda olacak şekilde ve resmin yanındada yazından bikaç cümle olacak şekilde alt alta yine 5 konu gösterilecek şekilde kutular hazırlamak istiyorum.
resimde gösterdiğim gibi olacak kutular resmi habertürk sitesinden kesdim.
http://i.hizliresim.com/kr0G57.png
Nasıl hazırlayabilirim yardımcı olurmusunuz?
PC: Sony Vaio
Konsol: Playstation 4 Pro
Telefon: Samsung J7 Prime
Blog: ...
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kestiğiniz yerdeki html kodları kopyalayıp wordpress içerik yönetim sisteminizdeki sidebar bileşen alanında bulunan "Metin" bileşenini sidebarda aktif hâle getirip kodları içerisinde yapıştırarak elde edebilirsiniz. Ancak statik olur.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
zekican09
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Z** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valkyrie adlı üyeden alıntı
Kestiğiniz yerdeki html kodları kopyalayıp wordpress içerik yönetim sisteminizdeki sidebar bileşen alanında bulunan "Metin" bileşenini sidebarda aktif hâle getirip kodları içerisinde yapıştırarak elde edebilirsiniz. Ancak statik olur.
sağol cevabın içinde, statik olması zaten sorun, yani önemli olan ben kategoriyi belilediğimde onun orda çıkması , diğer gibi kutu oluşturup içine konuları koyarakta yapılır ama her defasında yeni konu eklediğim de orayada konuyu yerleştirmek için uğraimak deli eder adamı :)
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O zaman Css dosyalarında ve dosyalara bağlı Sidebar.Php dosyasında düzenleme yapman gerekecek ki onu burada anlatmam imkansız :) Umarım yardımcı olan birisi çıkar.
Başarılar.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
zekican09
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Z** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valkyrie adlı üyeden alıntı
O zaman Css dosyalarında ve dosyalara bağlı Sidebar.Php dosyasında düzenleme yapman gerekecek ki onu burada anlatmam imkansız :) Umarım yardımcı olan birisi çıkar.
Başarılar.
ya sidebarda olması lazım değil, sadece bana o kutuyu oluşturup içine o yazıların kategoriye göre sıralanması, resimle, konunun başılığının yazması lazım, css kısmını yerleştireceğim yeri ben düzenlerim
eyvallah , umarım bi bakan eden yol gösteren çıkar :)