Merhaba Wmaracı üyeleri; bugün size kullandığım ve yararını gördüğüm bir eklentiden bahsetmek istiyorum;Eklenti Konu içerinde yazıları otomatikmen link verir ve daha önceden yayınlamış olduğunuz konuyu ilgili "kelime" varsa onu linkler ve böylelikle misafir hem site daha uzun süre kalır vede google tarafından kelimelerde üst sıralara çıkmayı hedeflersiniz.
Eklentinin özelikleri:
1. Otomatik Linkleme Yapar
2. Sizin belirletiğini Kelimeleride Linkleme Yapar (Automatic SEO Links) eklentisi gibi
3. İstediğini Kadar Konu içerisinden linkleme yapabilirsiniz ( tabi buda zararlıdır)
4. Benzer yazılar eklentisi eklenti içerisinde Mevcut'tur ister kullanabilir istersenizde pasif hale getirebilirsiniz.
Öncelikle Eklentimizi Burdan İNDİR'ten sonra Eklentiyi wp-content/plugins/ Yüklüyoruzsunuz, ve admin panelinden etkinleştirdikten sonra ayalarlar kısmına geçebilirsiniz.
Eklenti Ayalar:
Number of auto links per keyword: (otomatik link sayısı: 1 olarak ayarlayın)
Number of related posts to be compared: (Mesaj sayısınıda 50 olarak ayarlamanız daha uygun olur ben 100 kullanıyorum isteğinize bağlı ister 50 - 75 -100 da yapabilirsiniz linklemeler çok olur, Number of related posts to be compared: amaçı konun içerisinde kaç tane daha önceden gönderilmiş konuları linklemek.
Resimdeki gibi ayarları yapabilirsiniz
Format of the link title: Kral Pop Yazan yere İstediğinizi yaza bilirisniz sitenin Keywords' yazarsanız daha yararlı olur
Manual convert keywords into link: (Manuel olarak link ekleyebilirsiniz konu içerisinde geçen kelimi linkleme yapar
Benzer Yazılar:
Enabled related posts. ( İster gizleyebilir, ister aktif hale getirebilirsiniz)
Number of related posts: (Görünecek konu sayısı )
Related posts title: ( Benzer Yazılar) yazabilirsiniz
Diğer Kısımlarda olduğu gibi yada kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Anlatım : ApranaX (Ahmet Saraç)
Nasıl Göründüğüne Bakmak İçin:Demo
Kaynak : Kaynak