-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Php Web Devoloper
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle belirteyim hiç wp kullanmadım şimdi yapmak istediğim bir olay var elimde değişkenler mevcut bu değişkenleri yazı olarak mysql e basmam lazım bir bot yaptım ve botumu wp de de uyumlu hale getirmek istiyorummm...
$githaber // Gidecek olan kategori
echo 'Baslik : '.$wbaslik.'
';
echo 'Konu : '.$wic.'
';
echo 'Etiket : '.$etiket.'
';
echo 'Resim : '.$eklenen.'
';
bu gelen değişkenleri WP de mysql veritabanına basmam gerekiyor
if (mysql_query("INSERT INTO haberler (baslik,kategorisi,altkategorisi,resim,tarih,saat,kackez,icerik,kaynak,yeri,manset) values ('".mysql_real_escape_string($wbaslik)."', '".$catname."', '', '".$resim."', '$tarih', '$saat', '1', '".mysql_real_escape_string($wic)."', '', '','0')"))
yukarıdaki kod gibi bir kod a ihtiyacım var yadrımcı olursanuz memnun olurum...
Ek Olarak: yokmu kimse ??
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Lütfen yardım ediniz arkadaşa..elimden birşey gelmiyor..ah edebilsem :(
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Php Web Devoloper
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
enteresan galiba wp den kimse anlamıyor ???
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sadece 2-3 saat cevap yazılmadı diye hiç kimseyi WPden anlamıyor yaptınız ya ...
Ne deyim artık. Elalemin işi oluyor gücü oluyor, 7x24 sitede olamaz ki.
Not: WPden anlamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kakarotto adlı üyeden alıntı
Sadece 2-3 saat cevap yazılmadı diye hiç kimseyi WPden anlamıyor yaptınız ya ...
Ne deyim artık. Elalemin işi oluyor gücü oluyor, 7x24 sitede olamaz ki.
Not: WPden anlamıyorum.
Forumlarda sıkça karşılaşılan bir durumdur malumunuz...Ama wmaraci.com bu konuda daha hassa olduğunu bildiğimiz için hemen cevap verilmesini bekliyoruz haliyle...tabi herkesin işi gücü oluyor farkındayız ama arkadaşın kötü bir niyetle bunu yaptığını sanmıyorum.Yapacak biri de değil...Anlayışla karşılayacagınızı umuyorum..
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Php Web Devoloper
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
inan verdiğin örnekten bir ey anlamdım cok kolay diyorsunuz ama ben ayıkamadım yaa kafam basmadı ya cok sıcak artık kafa almıyor yada ben malım anlamıyorum...
Neyse arkadaslar şimdi bakın derdim su elime veriler geliyor burda hiç bir sorun yok ben bu gelen verileri sıralı bir sekilde sql e gondermem gerekiyor zaten insert komutunu kullanacagım bolge for lu oldugundan dolayı sıralı basma içini hallettik sayılır ben farklı bir yontem ile mysql e yazdırdım fakat burda etiket ve kategori tanımlayamadım ondan dolayı wp den anlayan biri bana yardımcı olursa memnun olurum yani örnek olarak sunmazsanız cok memnun olurum....
Gelen Değişkenkenler
echo 'kategori : '.$gitkat.'
';
echo 'Baslik : '.$wbaslik.'
';
echo 'Ozet : '.$ozet.'
';
echo 'Konu : '.$konu.'
';
echo 'Etiket : '.$etiket.'
';
echo 'Link : '.$link.'
';
echo 'Resim : '.$eklenen.'
';
$post = 1 ;
bu verilerin wp de mysql e yazmasını istiyorum butun derdim bu...
ben deneme amaclı bir sey yaptım mysql e de veri gitti ama işte dediğim gibi kategori ve etiketlertde sorun yasadım...
if (mysql_query("INSERT INTO wp_posts (ID, post_author, post_date, post_date_gmt, post_content, post_title, post_parent) values ('', '".$post."', '$time', '$time', '".mysql_real_escape_string($wic)."', '".mysql_real_escape_string($wbaslik)."', '".$githaber."')"))
bu kod ile mysql e veri gidiyor sorun yok ama kategori ve etiketleri basamadım bunda yani bu ikisinden birinde biri yardımcı olursa memnun olurum wp ye aşina arkadaşlar özellikle sizden bekliyıorum..