inan verdiğin örnekten bir ey anlamdım cok kolay diyorsunuz ama ben ayıkamadım yaa kafam basmadı ya cok sıcak artık kafa almıyor yada ben malım anlamıyorum...

Neyse arkadaslar şimdi bakın derdim su elime veriler geliyor burda hiç bir sorun yok ben bu gelen verileri sıralı bir sekilde sql e gondermem gerekiyor zaten insert komutunu kullanacagım bolge for lu oldugundan dolayı sıralı basma içini hallettik sayılır ben farklı bir yontem ile mysql e yazdırdım fakat burda etiket ve kategori tanımlayamadım ondan dolayı wp den anlayan biri bana yardımcı olursa memnun olurum yani örnek olarak sunmazsanız cok memnun olurum....

Gelen Değişkenkenler

echo 'kategori : '.$gitkat.'
';
echo 'Baslik : '.$wbaslik.'
';
echo 'Ozet : '.$ozet.'
';
echo 'Konu : '.$konu.'
';
echo 'Etiket : '.$etiket.'
';
echo 'Link : '.$link.'
';
echo 'Resim : '.$eklenen.'

';
$post = 1 ;

bu verilerin wp de mysql e yazmasını istiyorum butun derdim bu...

ben deneme amaclı bir sey yaptım mysql e de veri gitti ama işte dediğim gibi kategori ve etiketlertde sorun yasadım...

if (mysql_query("INSERT INTO wp_posts (ID, post_author, post_date, post_date_gmt, post_content, post_title, post_parent) values ('', '".$post."', '$time', '$time', '".mysql_real_escape_string($wic)."', '".mysql_real_escape_string($wbaslik)."', '".$githaber."')"))

bu kod ile mysql e veri gidiyor sorun yok ama kategori ve etiketleri basamadım bunda yani bu ikisinden birinde biri yardımcı olursa memnun olurum wp ye aşina arkadaşlar özellikle sizden bekliyıorum..