Neyse arkadaslar şimdi bakın derdim su elime veriler geliyor burda hiç bir sorun yok ben bu gelen verileri sıralı bir sekilde sql e gondermem gerekiyor zaten insert komutunu kullanacagım bolge for lu oldugundan dolayı sıralı basma içini hallettik sayılır ben farklı bir yontem ile mysql e yazdırdım fakat burda etiket ve kategori tanımlayamadım ondan dolayı wp den anlayan biri bana yardımcı olursa memnun olurum yani örnek olarak sunmazsanız cok memnun olurum....
Gelen Değişkenkenler
echo 'kategori : '.$gitkat.'
';
echo 'Baslik : '.$wbaslik.'
';
echo 'Ozet : '.$ozet.'
';
echo 'Konu : '.$konu.'
';
echo 'Etiket : '.$etiket.'
';
echo 'Link : '.$link.'
';
echo 'Resim : '.$eklenen.'
';
$post = 1 ;
bu verilerin wp de mysql e yazmasını istiyorum butun derdim bu...
ben deneme amaclı bir sey yaptım mysql e de veri gitti ama işte dediğim gibi kategori ve etiketlertde sorun yasadım...
if (mysql_query("INSERT INTO wp_posts (ID, post_author, post_date, post_date_gmt, post_content, post_title, post_parent) values ('', '".$post."', '$time', '$time', '".mysql_real_escape_string($wic)."', '".mysql_real_escape_string($wbaslik)."', '".$githaber."')"))
bu kod ile mysql e veri gidiyor sorun yok ama kategori ve etiketleri basamadım bunda yani bu ikisinden birinde biri yardımcı olursa memnun olurum wp ye aşina arkadaşlar özellikle sizden bekliyıorum..