-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, Sürekli bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Öne Çıkarılmış görseli istediğim boyutta nasıl ayarlıyabiliriz acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
.entry-list li .entry-item .entry-thumb {
position: relative;
float: left;
margin-right: 25px;
width: 215px;
height: 260px;
Kalın yaptığım kısımları istediğin değerlerle değiştir.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir yere kod atmayacaksın. Bu CSS dosyanda var olan kodlar ve istediğin genişlik-uzunluk değerlerine göre düzenleyeceksin.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öne çıkarılmış görseller belli bir standart dahilinde eklenen resimlerdir. Ebatlarını değiştirirsen listelenen konulara ait bütün konuların öne çıkarılmış görsel ebatları değişir.
Sen sadece 1 tanesini mi değiştirmek istiyorsun?
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ugurylmz2121 adlı üyeden alıntı
Anasayfamda Bulunan Spor kategorisine resim atınca bazı resimler gereğinden büyük çıkıyor ve sitenin görselini bozuyor. Bunu Önlemem gerek işte o alana atılan her resmin boyutu aynı olması gerekir.
Sorunu resim özel alanı oluşturup yaptığımda hiç bir sorun cıkmıyor ama ben Öne Cıkarılmış Görsel olarak yapmak istiyorum bunu
ID,"resim",true);?>
Umarım guncelyazilar.org adlı sitenden bahsediyoruzdur çünkü link vermediğin için imzandaki sitene göre inceleme yaparak cevap veriyorum.
Senin CSS dosyanda öne çıkarılmış görseller için tanımlanan özellikler bu classta:
.entry-list li .entry-item .entry-thumb
Buradaki width ve height değerlerini değiştirirsen bütün öne çıkarılmış görsellerin ebatları değişir ve standart bir hal alır. Bu anasayfandaki önce çıkarılmış görseller içinde, spor kategorisindeki öne çıkarılmış görseller içinde geçerli. Dolayısıyla öne çıkarılmış görsellerinin birisi büyük birisi küçük çıkma gibi bir durumu yok. İncelememde de böyle bir şey görmedim.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com