lostyazilim
tr.link

Önemli! Her site sahibi bunu uygulamali!

28 Mesajlar 3.861 Okunma
lstbozum
tr.link

viplcruel viplcruel skype:viplcruel1 Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 121 / 26
  • Ticaret 3, (%100)
hiç bir yöntemle alamazsan screen shot al programı vardı onunla yazıya çevir :D çareler sonsuz ... :D ama emeğe saygı + rep :D

wmaraci
reklam

HoRoZz HoRoZz www.horozz.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 57 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
e o zaman tabiki işiniz zor.. ben genelde dogru olanın yerini bulacağına inanıyorum.. enerjimizi bu tip yan aksiyonlara harcayacağımıza sitemizi daha kullanışlı ve içerik olarak zengin hale nasıl getiririze harcamamız daha iyi olur gibi geliyor bana..

www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)

HoRoZz adlı üyeden alıntı

Bence bırakın kopyalasınlar.. Sonuçta bir arabada arka teker hep ön tekeri takip eder.. Üstelik aynı hizada edemez.. Sitenize google örümceği sıkça geliyorsa ve içeriklerini kayıt ediyorsa, kopya içeriği gördüğünde algılayıp sizin altınıza alıyor sonuçlarda zaten.. Buda sizin kalitenizi gösteriyor.

sizin özgün yazilarinizi kopyalayarak sizden ön siralara cikan siteleri görünce sizin moraliniz bozulmazmi yani? :)

Bu arada google botlara hic bir zarari yok bu yöntemin olsa bana olurdu

• Üyelik 12.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 57 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
google botları şu mantıkla çalışır..

Bir yerden özgün bir makale aldığında ilk aldığı yeri üst sıraya cıkarır.. Daha sonra baska bir yerde bulursa onu bir alta alarak o şekilde gider.

Moralimin bozulması olayına gelince aslında bozulmuyor.. Bilakis sonuçta benim yazım ve bir şekilde kitlesine ulaşıyor.. Ayrıca sitesine alan arkadaşta buna değer bir yazı olarak görmüşki almış.. Ben bu şekilde bakıyorum olaya..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)

google botları şu mantıkla çalışır..

Bir yerden özgün bir makale aldığında ilk aldığı yeri üst sıraya cıkarır.. Daha sonra baska bir yerde bulursa onu bir alta alarak o şekilde gider.

Moralimin bozulması olayına gelince aslında bozulmuyor.. Bilakis sonuçta benim yazım ve bir şekilde kitlesine ulaşıyor.. Ayrıca sitesine alan arkadaşta buna değer bir yazı olarak görmüşki almış.. Ben bu şekilde bakıyorum olaya..

fikrinize saygi duyarim...

Ama insanlar bilgi verirken iki gruba ayrilir

1.) Siteleri icin bilgi verirler, Siteleri kaliteli olsun üst siralarda ciksin diye
2.) Gercekten insanlara yardim etmek isteyenler, buda yok diyecek kadar az (ha alinti yazmamis ha kaynak göstermemis umrumda degil tarzi...)

Bu forum'dada görmüs oldugunuz gibi forumda bilgi verirken Kaynak olarak illa kendi sitelerini yaziyorlar. (birinci grubu kast ediyorum)

Google olayina gelince:
Hayir burda yaniliyorsunuz kopyalanan yazilar ana kaynaktan üst siralara cika biliyor bunu neredeyse herkes biliyordur...

Bu yüzden bunu engellemek/zorlastirmak gerekir.

Ve emin olun biri özgün bir makale yazdiginda ve baskasi bunu kopyalayarak üst siralara ciktiginda... özgün yazan kisi icin bu cok moral bozucu olur buna 99,99% eminim

• Üyelik 12.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 57 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
Kısa süreli başarılar elde ederler ancak zaman içinde kolay kaybedilecek bir durumdur.. Hani mirasyedi olayına benzer bu biraz.. Kendin birşey üretmiyorsan taşıma suyla değirmen dönmez..

Yaklaşık 15 yıldır bu işin içindeyim ve hep bu mantıkla davrandım.. Pekçok makalem bir sürü yerde var.. Kendi adları ile yayınlıyorlar.. kızmıyorum aslında keyif alıyorum.. Sonuçta benim makalem o..

Üretken olmak güzeldir.. üretmeye devam edelim biz.. nasılsa bir şekilde dogru yol kendini bulur..

• Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)

Kısa süreli başarılar elde ederler ancak zaman içinde kolay kaybedilecek bir durumdur.. Hani mirasyedi olayına benzer bu biraz.. Kendin birşey üretmiyorsan taşıma suyla değirmen dönmez..

Yaklaşık 15 yıldır bu işin içindeyim ve hep bu mantıkla davrandım.. Pekçok makalem bir sürü yerde var.. Kendi adları ile yayınlıyorlar.. kızmıyorum aslında keyif alıyorum.. Sonuçta benim makalem o..

Üretken olmak güzeldir.. üretmeye devam edelim biz.. nasılsa bir şekilde dogru yol kendini bulur..

Iste ben sizi bahsettigim ikinci grubta görüyorum.

Sizin yazmis oldugunuz makaleyi bir baskasi sanki o yazmis gibi reklamini yapmasi sizin moralinizi nasil bozmuyor hayret.

Ama dedigim gibi yok diyecek kadar az bu düsünce :)

Google konusunda fazla uzatmak istemiyorum sizin 15 senelik tecrübeniz var benimde 4 senelik tecrübem ama fikirlerimiz ayri saygi duymak gerek ;)

Gerilim Gerilim www.giyse.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 496 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

okanizm adlı üyeden alıntı

Eğer sitenizde kod paylaşımı yapıyorsanız o sayfalarınızdaki kodlar kopyalanamayacağı için artık çöp olacaktır bunu da göz ardı etmeyin

Kod bloğunun altında kodu seç, kodu kopyala butonu konulabilir.

Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al