-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hiç bir yöntemle alamazsan screen shot al programı vardı onunla yazıya çevir :D çareler sonsuz ... :D ama emeğe saygı + rep :D
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
e o zaman tabiki işiniz zor.. ben genelde dogru olanın yerini bulacağına inanıyorum.. enerjimizi bu tip yan aksiyonlara harcayacağımıza sitemizi daha kullanışlı ve içerik olarak zengin hale nasıl getiririze harcamamız daha iyi olur gibi geliyor bana..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google botları şu mantıkla çalışır..
Bir yerden özgün bir makale aldığında ilk aldığı yeri üst sıraya cıkarır.. Daha sonra baska bir yerde bulursa onu bir alta alarak o şekilde gider.
Moralimin bozulması olayına gelince aslında bozulmuyor.. Bilakis sonuçta benim yazım ve bir şekilde kitlesine ulaşıyor.. Ayrıca sitesine alan arkadaşta buna değer bir yazı olarak görmüşki almış.. Ben bu şekilde bakıyorum olaya..
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısa süreli başarılar elde ederler ancak zaman içinde kolay kaybedilecek bir durumdur.. Hani mirasyedi olayına benzer bu biraz.. Kendin birşey üretmiyorsan taşıma suyla değirmen dönmez..
Yaklaşık 15 yıldır bu işin içindeyim ve hep bu mantıkla davrandım.. Pekçok makalem bir sürü yerde var.. Kendi adları ile yayınlıyorlar.. kızmıyorum aslında keyif alıyorum.. Sonuçta benim makalem o..
Üretken olmak güzeldir.. üretmeye devam edelim biz.. nasılsa bir şekilde dogru yol kendini bulur..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
okanizm adlı üyeden alıntı
Eğer sitenizde kod paylaşımı yapıyorsanız o sayfalarınızdaki kodlar kopyalanamayacağı için artık çöp olacaktır bunu da göz ardı etmeyin
Kod bloğunun altında kodu seç, kodu kopyala butonu konulabilir.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş