-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
Şiir sitesi yapmaktayım iki günde toplam 69 özgün olarak giriş yaptım çok zahmetli oluyor. Sizlerden fikir almak istiyorum özgün olarak mı devam etmeliyim. Yoksa copy-paste mi? İkisi arasında ne kadar bir fark olur. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....
Saygılarımla
Hayırlı akşamlar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şiir sitesini nasıl özgün yapıyorsunuz merak ettim açıkçası. genelde özgün derim ama, bu özlü sözler-şiirler-hikayeler sektörünü bilmiyorum.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
69 özgün nasıl oluyor hocam. Kendin mi yazdın? Eğer öyleyse okunması için reklam yapman lazım değilse zaten özgün değildir. Her halükarda hem özgün hemde diğer tarzda içerik girmelisin bana göre. Ben senin hiç duymadığım bir şiirine internette arayıpta gelemem. Ama Erdem Beyazıt'ın şiirini ararken sitene gelirsem belki senin yazdıklarını da okurum. Ek olarak biraz daha farklı olsun dersen şiirerin varsa seslendirilmiş hallerinide ekleyebilir yada kendin seslendirme de yapabilirsin.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Google algılamarı artık degişti sanırım özgün içerik giren siteler hep gerilerde kalıyo copy-paste yapanlar üst sıralara çıkıyo sende öyle yap bence =) Mesela orjinal başlık yagmurlar yagsa Üzerimize olan siiri degiştir üzerimize yagmurlar yagsa yap sonra ver google amcaya
Kapatılan İnstagram hesaplarınızı geri açalım.
0554 384 14 89
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
teknoekip adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Google algılamarı artık degişti sanırım özgün içerik giren siteler hep gerilerde kalıyo copy-paste yapanlar üst sıralara çıkıyo sende öyle yap bence =) Mesela orjinal başlık yagmurlar yagsa Üzerimize olan siiri degiştir üzerimize yagmurlar yagsa yap sonra ver google amcaya
Hocam mantıklı konuşalım google da diyordu copy paste yapanları ön sıraya alayım diye
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
ByAbDuL adlı üyeden alıntı
Hocam arkadaş şiirleri copy-paste yapma kendin okuyarak yaz. Daha rahat index alır. Google ilgilenen siteyi seviyor dedi. Benimde o kadar tecrübem yok fikir almak istedim. Sağolun
Hocam Google senin okuduğunu anlamaz. Okuyarak yazmak garip bir deneyim :) İçerik başka bir sitede varsa (ki şiir sitelerinin hemen hepsi benzer içeriklere sahiptir.) özgün değildir. Sadece şiirin yanına yazacağın yada ekleyebileceğin diğer objeler ile belirli bir yüzdesini özgün yapabilirsin. Şiir aynı kalır ama yanına yazdığın açıklamalar ile en azından %20, %30 özgün bir içerik oluşturabilirsin.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk