-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
sistemci
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba,
Bir arkadaşımın çalıştığı firmaya web sitesi yapma sözü verdim. Ürünleri hakkında detay verebilecekleri ürünlerimiz ve hizmetlerimiz bölümüde olsun istiyorlar. Ben wordpress üzerinde ücretsiz bir tema ile ana sayfasını ayarladım. Ama gel gör ki ürün kataloğu bölümünde takıldım kaldım. Woocommerce eklentisi var ama bu firma satış yapmıcak. Benim aradığım daha çok ürünlerini türlerine ve çişitliliklerine göre katorogi olarak müşterilerine göstermeleri. Seçtikleri ürün hakkında bilgi açıklaması, özelliklerini anlatan bölüm, fotoğrafı ve bu ürüne ait döküman indirme butonu olsun. Satıştı, sepetti gibi ticari görseller olsun istemiyorum. Basit sade bir şekilde ürünleri hakkında katorori şeklinde bilgi versinler istiyorum sadece.
Önerebileceğiniz bu şekilde basit bir ürün katalogu wordpress eklentisi var mı? ücretsiz olursa çok makbule geçer, çünkü arkadaştan her hangi bir ücret talebim olmayacak. Bir yandan da o kadar çok sıkıldım ki artık, önerebileceğiniz işimi görebilecek uygun fiyatlı bir tema varsa oda olur. Gerçi ana sayfa hazır o kadar uğraştım, eklenti öneriniz olsa tekrar başa dönmesem süper olur. Lütfen bir akıl verin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
woocommerce istediğin işi yapar ürün girerken ayarlarda basit ürün gibi bir seçenek olacak ( seçenek tam aklımda değil ) Bulmazsan bakarım
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eklenti olarak kurabilirsin woocommerce zaten eklenti :)
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
sistemci
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eklenti olduğunu biliyorum :) ama ürünü ekledin mi görsel olarak kendini destekleyen bir temaya ihtiyaç duymayacak mı onu diyorum :)
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Sırf bui iş için Woocommerce gibi ağır bir eklentiye ne gerek var. Html css ile yapın gitsin fazla ürün olmayacaksa :)