lostyazilim

Satışsız ürün katalog sitesi eklenti ya da tema yardımı

17 Mesajlar 3.388 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

issystem issystem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek sistemci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 30 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

bilimokur adlı üyeden alıntı

Sırf bui iş için Woocommerce gibi ağır bir eklentiye ne gerek var. Html css ile yapın gitsin fazla ürün olmayacaksa :)

300 civarı ürün olacak ve ilerde her ürün eklediklerinde bana söylemsinler istiyorum. yönetim panelli hazır bir şablon varsa html onada razıyım tabi.. ama o kadarını yapabilecek zaten bilgim yok :)

wmaraci
reklam

• Üyelik 12.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek sistemci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 30 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

bu eklentiyi yüklemiştim. ama hiç bir şey degişmemişti. hatta eklenti etkinleştirdim ama menüde hiç bir yerde ektra ayar bölümü yoktu. Heralde arka planda kaldırıyor diye düşündüm ama kaldırmamış hiç bir şeyi. ne sepeti, ne fiyat bilgilerini. başka bloglarda da kodlar buldum ekledim ama olmadı. Hatta blog yazarı olmadı diyen birine, woocommerce güncellemesinden sonra kodlar işlemiyor olabilir, bu kodları kullanalı uzun zaman olmuştu yazmış. bana şuan ki versiyonda kullanabileceğim bir kodlama yada eklenti lazım.

bbking bbking WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 1065
  • Beğeniler 228 / 227
  • Ticaret 0, (%0)
İş acil değilse yarın TW ile bağlanıp birlikte bakalım
issystem

kişi bu mesajı beğendi.

www.Hizliisler.com

• Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 1065
  • Beğeniler 228 / 227
  • Ticaret 0, (%0)
Bunu incelermisin
https://tr.wordpress.org/plugins/tags/product-catalog/
issystem

kişi bu mesajı beğendi.

www.Hizliisler.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek sistemci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 30 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

bbking adlı üyeden alıntı

İş acil değilse yarın TW ile bağlanıp birlikte bakalım

bu kataloglar dan bir kaçına bakmıştım ama ürün sayfa linki hata veriyordu. şimdi sen gönderince tekrar denedim, meğer uyguladığım tema dan kaynaklanıyormuş :) şimdilik sanki işimi görür gibi. gerçi çok çok sade ve basit görünüyor katalog ama css ile belki biraz toparlarsam iş görebilir gibi görünüyor :) tw ile uzaktan bağlanırım demişsin, gerçekten ilgine çok teşekkürler kardeşim. Allah razı olsun. Şayet bu catalog da takıldığım bir yer olursa tekrar rahatsız ederim.

Bu arada woocommerce eklentisindeki sepet ve fiyatları aşağıdaki eklenti iptal edebiliyor. denedim işe yarıyor. Fakat bu eklenti ayarlarından işaretlediğim engellemeleri tekrar kaldıramadım. Sorunlu olabilir, ama ben geri almayı düşünmediğim için işimi görebilir gibi :) sepet ve fiyat bilgilerini kaldırmak isteyen arkadaşlar olursa bilgisi olsun.

https://tr.wordpress.org/plugins/catalog-booster-for-woocommerce/
bbking

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 1065
  • Beğeniler 228 / 227
  • Ticaret 0, (%0)
Ne zaman istersen :)
issystem

kişi bu mesajı beğendi.

www.Hizliisler.com

• Üyelik 12.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek sistemci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 30 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba, ürün sayfasında bir sıkıntı yaşıyorum. Ana sayfamda ana menüm yani navbar transparan olarak slider üzerinde duruyor. tema responsive duyarlı olduğu için pencere küçültüldüğünde slider üzerinden çıkıyor. Bunda sıkıntım yok. Fakat anasayfa dışındaki diğer sayfalarda slider olmadığı için, ekran %100 iken bu sayfalar navbarın (menünün) altında kalıyor üst kısımları. ne zaman ki pencereyi küçültüp mobil gibi davrandığımda menünün altından çıkıyor. Umarım anlatabilmişimdir :)

Şimdi istediğim bu css kodunu ana sayfa dışında uygulama diyebilirmiyiz. Yani ana sayfa dışında navbar (menü bar) normal görünsün olabilir mi.

Ben diğer sayfaların en üst bölümü olan "page-mycarousel" class 'ına margin-top:100px verdim. ekran %10 iken düzgün göründü sayfa menübar boyutu kadar aşağı indiği için. Ama bu seferde mobil cihazda diğer css kodu devreye girdiği içinde menüden sonra 100px boş bir beyazlık oldu. Bu işlemi anasayfa dışında geçerli kıl diyebilirsem sanırım sorunum çözülecektir diye düşünüyorum. Başka daha pratik ve bilindik çözüm varsa oda olur tabi :) bu arada umarım sorunumu anlatabilmişimdir.

ana sayfa dışında diğer sayfaların menü altında kaldığı kısmı scrn olarak paylaşıyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al