-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Yeni bir web sitem var. Siteyi hızlandırmak için bazı işlemler yaptım. Pek anladığım şeyler değil ama bu işlerden anlayan arkadaşların makalelerini okudum ve ona göre ilerledim. Site açılırken bir anlık yazılar mavi şekilde link halinde çıkıyor ve site sonra açılıyor. Eklentilerde bir ayarı düzeltmem gerekiyor ama şu ana kadar 2 gün uğraştım kafam oldukça karıştı. Acaba hangi ayar buna sebep olabilir sizce? Evet herkes bir emek sarf edip öğreniyor bunları ama gerçekten siteyi açtığımdan bu yana ilk defa tıkandım. Dahası bu işleri öğrenirken bir de bilgisayarım bozuldu. Neredeyse 2 aydır gece gündüz demeden uğraşıyorum. Kodlama bilgim hiç yok. Para ile de daha önce yaptırdım bir site ama maalesef site işinde bilgi olmayınca yine ilerlenmiyor. Ben de dedim kendim yapayım öğrene öğrene ilerlerim dedim. Wordpress site yapmak için çok ideal deniyor ama bu siteyi hızlandırma işi gerçekten can sıkıcı bir noktaya geldi. Blogger'da arkadaşım site açtı. Hiç bir ayar yapmadan puanları yüksekken neden Wordpress bu şekilde? Eklentilerle yapılacak her şeyi yaptığımı düşünüyorum. Şu mavi yazıyı da halledince daha kurcalamam sanırım. Yardımcı olan olursa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizi de ekleseydiniz yardımcı olma konusunda bir girişimde bulunabilirdik.
Ortada site ve temanız hakkında bilgi olmayınca çok söylenecek bir şeyde yok ne yazık ki.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dizianaliz.com sitenin adı.
Kullandığım teme Colormaq.
Kullandığım eklentiler Smush, Hummingbird, Autoptimize.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bahsettiğiniz duruma sebep olan şey çok yüksek ihtimalle Autoptimize eklentisinden kaynaklanıyor. CSS yüklenmesini geciktiren bir ayarı açmışsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Siteniz odaweb'de barınıyor sanırım. Odeaweb sunucularında LiteSpeed kullanır. Siz de cache için LSCache eklentisini kullanmanız daha sağlıklı bir seçim olacaktır. Böylece autoptimize eklentisi kullanmanıza gerek kalmaz. Hız için LSCache eklentisi yeterli olur sizin için.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Autooptimizeyi kaldırdım biraz önce ve tekrar test yaptım. İnanılmaz bir artış oldu. Henüz Lite Speed Cache'yi eklemedim. Sizlerden gelen cevaba göre hareket etmek için biraz bekleyeceğim.