sadoado
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
profesyonel
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba,
şöyle bir sorum olacak: site.com sitem var.
site.com/mobil diye yeni bir site kurucam.
site.com wordpress tabanlı. site.com/mobil de wp olucak.
şimdi ben tekrar site.com/mobil yerine wordpress kurup tekrar veritabanı oluşturup yapmam uzun olucak. site.com/mobil yerine wp kurmayıp nasıl wp şeklinde çalıştırmam gerek? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
/mobil de de aynı sitenin görünmesini istiyorsan farklı farklı içeriklerin görünmesini istiyorsan farklı yapmalısın. /mobil şart değil ben siteme mobil cihazlardan girildiğinde düzgün mobil tema görünsün istiyorsan ya responsive temalar ile mobil uyumlu tema alacaksın ya da wp-touch gibi eklentilerle mobil özellik katacaksın. seçim senin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
.htaccess den yapabilirsin diye biliyorum ama tam nasıl yapılacağını bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress multisite diye aratırsan googleda tek database ile çoklu wordpress kurulumu hakkında bilgilere ulaşabilirsin.
http://bit.ly/1dY0Cf6
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Mobil diye ayrı bir site kurma bence. Anlattıklarına göre mobilden girenlerin sadece senin belirledigin mobil konuları görmelerini istiyorsun. Mobil diye bir sayfa açarsın. Özel bi sayfa şablonu hazırlayıp sadece belli kategorideki yazıları listelersin. Açtığın bu mobil sayfa şablonunu da Mobil sayfasında kullanırsın. Anlatabilmişimdir umarım. Senin istediğini bu işlem çok kolay bir şekilde hallolur.