-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
arkadaşlar yeni bir site açtım. haberbaba.com sitemin sağ tarafında menülerde videolar diye bir bölüm var.
ancak bir türlü istediğimi yapamıyorum. denemediğim eklenti kalmadı. hiç biri istiğimi vermedi. yapmak istediğim şu
videolar menüye tıkladığımda, karşıma youtube benzeri bir görüntü çıkmasını istiyorum.
yani solda izlenen video, sağ tarafta ise yüklü diğer videoların listesi.
bu temada böyle bir şey yapma imkanı varmıdır. kaç gündür işin içinden çıkamadım. konuya hakim biri cevap verirse çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Freelancer - Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Bu sayfaya özel bir sayfa şablonu oluşturmalısın. Fakat kafan kodlarla karışabilir o yüzden ilk önce bunu bir eklentiyle çözmeyi dene. Sayfaya özel sidebar widget koyabileceğin bir eklenti var.
WP Page Widget eklentinin ismi. En son videoları sidebar kısmında sadece bu sayfa için göster. Mevcut son yayınlananlar kısmınıda sadece bu sayfada sınırla. Mevcut widget ın alt kısmında exclude ya da hariç tut gibi bir kısım olacak.
Sorun yaşarsan yaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
http://www.habertakiple.com/üsteki sitede benim. aynı benim site gibi çöp olmaya aday bir siten var kardeş. Her telden yazarak bir şey yapamazsın. Hürriyet değilsin, Milliyet değilsin.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com