-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhba arkadaşlar wordpresste MH Magazine liteSürüm: 2.0.5 temasını kullanmak istiyorum bloguma kurdum şu an taslak halinde. Ana sayfayı 3e bölmek yan menüyü kaldırıp sayfayıda header boyutunda genişletmek yada ortalamak istiyorum. ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz? Sidebarı kaldırdım sayfayı nasıl ana sayfayı nasıl 3e böleceğimide öğrendim ama genişletme kısmını bulamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Freelancer - Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Mevcut sayfa şablonlarından full width seçeneği yok mu? Eğer yoksa index.php dosyasından sidebar alanını silip css i ayarlaman gerekiyor. Ya da bootstrap gibi bir framework ile yapılmışsa teman col-md html kodu vardır index.php de. Örneğin col-md-8 kodunu sidebarı sildikten sonra col-md-12 yap.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
malesef yok varsa da ben bilmiyorum sayfaya düzdnlemede şablon kısmınında varsayılan şablon seçili diğer seçenekte hompage şablonu var bu her iksinde de olmuyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Freelancer - Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
O zaman örneğin yazı alanının css i
main{width:75%;}
şeklindedir. Onu 100% yapma yolunu bul.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ama bunlar alt alta sıralama yapıyor tamam buda lazım bana ama öncelikle yanyana üçe bölmek için ne yapabilirim. siteme bakarsanızyanyana üçe böldüm ama başlıkların altına yazı gremiyorum. entera basıp bi alt satıra inmeye çalıştığımda normal yazı düzenine geçiyor
Ek Olarak: cevap verebilecek kimse yokmu acaba?