zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Weblebi rar sorunu : Merhaba arkadaşlar weblebi teması kullanıyorum .Bir de local hostum :xampp wordpress 'e weblebi kurayım dedim .Tema yükleme bölümünden yükle dedim ,bozuk arşiv dedi .Zip olarak yüklememi istiyor wordpress .Weblebiyi zip olarak nereden ve nasıl indirebilirim .Yükle deyince otomatik olarak rar olarak indiriyor .Sanırım zipimde vardı ama zip olarak nasıl indireceğim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Zip indirmene gerek yok.
Rarı arşivden çıkart.
Tema klasörünü themes klasörüne at.Olacaktır.
ozergul.net/com
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zip şeklinde indir diyor ,açılmış olanları da yani winrardan çıkmış olanları da yükleyemiyorum tema yükle bölümünden çünkü zipli indir diyor .Filezilladan kullan diyorsan ,normalde filezilladan kullanırım ama local hostta filezilladan nasıl atacağım bilmiyorum .Sanırım en kolayı filezilla .Zipli weblebi nasıl indirilir bilen var mı bu arada ?
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Localhost'da çalıştığın için filezilla'ya gerek yok. Programı kurduğun klasörün içine girip www klasörünü bul ve buradan wordpress'i kurduğun klasörü bulup themes içine temanı at.
Yok ben illa zipli istiyorum dersen; indirdiğin temayı rar'dan çıkart, sağ tıkla > gönder > sıkıştırılmış klasör'e tıkla ve zip olarak sıkıştır. Daha sonra panelden temanı kurarsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevap için teşekkürler Burak .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Kurdu
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wp-content-themes içine şutla :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Birsürü
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
localde kuruyorsan zipe gerek yok programfiles > easyphp veya wampserver (local dediğin için) > www > wp-content > themes klasörünün içine rardan çıkardığın gibi weblebi olarak atacaksın
zip'li indirme soruna gelince indirdiğin rar ise o dosyaları çıkart de tekrar çıkardığın dosyanın üstüne sağ tıkla arşive ekle de sonra zip seç dosya zip olur işine yarayacaksa