Merhaba arkadaşlar şimdi ki dersimiz de sizlere wordpress sitenize nasıl abonelik formu yapabileceğinizi göstereceğim.Öncelikle arkadaşlar sistem Feedburner altyapısı ile başlıyor bu yüzden bir tane Feedburner hesabınız olmalı ki Feedburner abonelik formu yapımını başaralım.Ben de Baharat V1 temasının yapımın da öğrendiğim bu wordpress abone formu yapımını sizlere anlatmak istedim arkadaşlar.Arkadaşlar koda ilk bulduğum da emin olun bu halde değildi ben kodun görsel ayarlamaları ile oynadım ve son görünümünü kattım.Öncelikle Css3 ile gelen gölgeleme özelliklerini kullandım , buton bölümünü kaldırıp yerine yazı getirdim gibi daha birçok geliştirme yaptım emin olun işinize yarayacaktır.Unutmayın abonelerimiz bizim için değerlidir!

Yazılarımıza abone olarak güncellemelerimizden her zaman haberdar olabilirsiniz!

Arkadaşlar yukarıda ki kodu siteniz de abonelik formunun görülmesini istediğiniz kısma ekleyin.Yapmanız gereken iki ayar var öncelikle kodların içerisin de iki tane "burakisci" yazan kısım var , bu kısımları kendi Feedburner kullanıcı adınız ile değiştirmelisiniz.Diğer bir taraftan ise formun arkaplan rengini sağlayan "./resim/abone.png" kısmını da kendinize göre düzenleyiniz.

Kaynak : WordPress Abone Formu Yapımı